Depune-ti CV-ul la Saint-Gobain Romania – Angajatori de TOP Tech

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Saint-Gobain Romania active.


Vezi toate job-urile Depune-ti CV-ul la Saint-Gobain Romania – Angajatori de TOP Tech active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internet - eCommerce active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: Saint-Gobain Romania
Domeniu:
  • Inginerie
  • Internet - eCommerce
  • Productie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Ploiesti
  • Turda
  • Actualizat la: 11.11.2021
    Remote work: On-site


           Ce profile cautam:
     

    Saint-Gobain oferă un mediu de lucru minunat inginerilor și tehnicienilor, economiștilor și specialiștilor în marketing și vânzări, finanţe, oamenilor cu experienţă profesională variată, care contribuie în fiecare zi la dezvoltarea Saint-Gobain, atât în România, cât și în întreaga lume.

    Nu aveți deloc experiență profesională într-o companie similară? Nu contează, suntem deschişi către perspective diferite şi încurajăm schimbul de experiență cu oameni din alte industrii. Un element-cheie este angajamentul profesional al ambelor părţi, având ca rezultat dezvoltarea reciprocă.

    De ce sa lucrezi la noi?

    SUNTEM VIZIONARI

    Misiunea noastră este aceea de a crea produse şi soluţii care contribuie la confortul şi bunăstarea fiecăruia dintre noi! Produsele şi soluţiile noastre se regăsesc pretutindeni, în spaţiile în care locuim, muncim, călătorim, asigurând confortul şi bunăstarea fiecăruia dintre noi! Cu o experienţă de peste 350 de ani, creăm soluţiile care asigură viitorul următoarelor generaţii! Alăturaţi-vă echipei noastre şi fiţi cu un pas înaintea tuturor!

    SUNTEM PASIONAŢI DE INOVAŢII

    Suntem convinşi că produsele şi soluţiile create de noi au un impact puternic asupra calităţii vieţii oamenilor din întreaga lume. Îi ascultăm pe clienţii noştri şi colaborăm cu ei pentru fabricarea de soluţii care răspund nevoilor acestora, în 12 situri industriale din România. Alăturaţi-vă echipei noastre şi fiţi gata să creaţi soluţii care vor îmbunătăţi calitatea vieţii tuturor!

    OAMENII SUNT ÎN CENTRUL PREOCUPĂRILOR NOASTRE

    Siguranţa dumneavoastră este prioritatea noastră. Noi respectăm individualitatea fiecărei persoane şi, împreună, susţinem dezvoltarea fiecărui angajat. Vă oferim instrumentele care vă permit să vă valorificaţi potențialul în mod eficient. Învăţăm şi câştigăm experienţă pentru a implementa proiecte care depăşesc graniţele lumii. Suntem prezenţi chiar şi pe Marte!

    Despre noi:

    Saint-Gobain proiectează, produce şi distribuie materiale şi soluţii pentru piețele de construcții, mobilitate, medicină și alte aplicații industriale. Dezvoltate printr-un continuu proces de inovare, acestea pot fi găsite pretutindeni, în spațiile de locuit şi în viaţa de zi cu zi, oferind stare de bine, performanță și siguranță, abordând provocările legate de construcţie durabilă, de eficienţa utilizării resurselor şi de schimbările climatice.

    În România, Saint-Gobain furnizează produse și soluții din gamele Abrasives, Building Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips şi Weber, cumulând aproximativ 1800 de angajaţi în 12 situri industriale situate în Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu-Mare, Turda, Suceava şi Vălenii de Munte.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Aplica fara CV
    Remote

    BUCURESTI, Otopeni, Ploiesti,

    Vezi job-uri similare (574)