Deschidem un nou magazin Profi in sectorul 3, zona Ozana, Bucuresti

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile PROFI ROM FOOD active.


Vezi toate job-urile Deschidem un nou magazin Profi in sectorul 3, zona Ozana, Bucuresti active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: PROFI ROM FOOD
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 16.10.2021
  Scurta descriere a companiei

  De aproape 22 ani, lantul de magazine Profi se dezvolta continuu, in ritm accelerat. Este aproape de pragul de 1.500 de magazine in peste 681 de localitati, si urmeaza sa deschida sute de noi magazine in urmatorii ani.
  Profi este cel mai mare angajator privat din Romania, care se mandrește cu peste 2.000 de colegi promovati anual.
  In 2021 Profi a introdus un nou concept de magazin – care, in baza succesului de care se bucura, urmeaza sa se extinda in intreaga retea – lucru ce puncteaza inca un pas important in evoluția companiei.
  Povestea Profi nu are sfarsit ci doar capitole noi, ce prind contur alaturi de toti colegii nostri si anunta transformari insemnate!
  Abia asteptam sa aflam mai multe si despre tine ai sa ne cunoastem!

  Cerinte

  Scopul fiecărei zile este să fim mai buni și să reprezentăm cu mândrie brandul Profi.
  Compania noastră evoluează odată cu oamenii care stau la baza acesteia, de aceea traseul frumos pe care îl au colegii noștri, confirmă de fiecare dată aprecierea și recunoașterea pe care le arătăm celor care se implică, sunt responsabili și vor să își construiască o carieră la Profi.

  Responsabilitati

  Ce facem noi pentru tine?
  - Investim in oamenii care ne reprezintă, oferind traininguri profesionale;
  - Îi recompensăm pe cei care zilnic devin mai buni oferind posibilități reale de creștere a veniturilor, prin bonusuri de vechime în companie, care pot avea o creștere de până la 8 ori, bonusuri de performanță și de loialitate.
  - Oferim tichete de masă în valoare de 15 lei în primele 9 luni de contract și de 20 lei începând cu luna a 10-a + tichetele cadou de Paște și Crăciun.
  - O platformă de beneficii fixe - beneficii aniversare și multe alte oferte negociate cu diverși parteneri, care vin în întâmpinarea nevoilor tale.
  - Oferim posibilitatea dе specializare, dezvoltare profesională și personală;
  - Oferim posibilitati reale dе promovare.

  Alte informatii

  De aproape 22 ani, lanțul de magazine Profi se dezvoltă continuu, în ritm accelerat. Este aproape de pragul de 1.500 de magazine în peste 681 de localități, și urmează să deschidă sute de noi magazine în următorii ani.
  Profi este cel mai mare angajator privat din România, care se mândrește cu peste 2.000 de colegi promovați anual.
  În 2021 Profi a introdus un nou concept de magazin – care, în baza succesului de care se bucură, urmează să se extindă în întreaga rețea – lucru ce punctează încă un pas important în evoluția companiei.
  Povestea Profi nu are sfârșit ci doar capitole noi, ce prind contur alături de toți colegii noștri și anunță transformări însemnate!
  Abia așteptăm să aflăm mai multe și despre tine și să ne cunoaștem!