Finance Internship

Angajator: Smithfield România
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 27.09.2021
  Scurta descriere a companiei

  Compania Smithfield România este prezentă pe piața din România, dezvoltând de-a lungul timpului un model de afacere integrată, de succes, în urma investițiilor de peste 600 milioane USD, realizate până în prezent. În cadrul grupului nostru funcționează în sistem integrat Divizia Ferme (divizia creștere porcine), Divizia Carne Proaspătă și Divizia Mezeluri (Elit și Maier Com).
  Furnizăm zilnic produse din carne, proaspete și sănătoase, milioanelor de consumatori, având un impact pozitiv asupra comunităților în care trăim și ne desfășurăm activitatea. Producem în sistem integrat carne de porc de cea mai bună calitate, stabilind totodată cele mai înalte standarde de calitate în industria de profil.

  Smithfield România se implică continuu în programe de dezvoltare sustenabile, de impact, în comunitățile din zonele în care ne desfășurăm activitatea și investește în dezvoltarea profesională a celor peste 4000 de angajați din România.
  Smithfield România înseamnă, în primul rând, o echipă profesionistă, implicată 100%. Smithfield România cunoaște importanța unei culturi organizaționale care inspiră. Comunicăm transparent cu angajații și creăm contexte pentru a propune idei și soluții de îmbunătățire continuă, astfel încât să conlucrăm într-un mediu plăcut, sigur și inovativ.

  Prin contribuția tuturor membrilor săi, echipa noastră excelează și susține proiecte de amploare. Suntem în prezent lider de piață în zootehnie și industria alimentară din România.

  Cerinte

  Programul va fi de 8 ore/zi și vei lucra la sediul companiei, alături de noi;
  Evaluare scrisă, lunară, a activităţilor desfăşurate;
  Aptitudini de utilizare a pachetului MS Office;
  Cunoștinte de limba engleză.

  Responsabilitati

  Dacă ești interesat să faci primii pași în carieră și să cunoști cât mai bine activitățile specifice companiei noastre ne-am bucura să ni te alături. Astfel, iți propunem un program de Intership plătit în cadrul companiei Smithfield România cu posibilitatea dezvoltării unei cariere în domeniul economic.
  Ne dorim colegi care să contribuie la reușitele echipei, cu dinamismul și energia studenților din anii terminali ai facultății, cu implicarea și pasiunea pentru acest domeniu a masteranzilor. De asemenea, sunt importante abilitățile interpersonale și de comunicare, cunoștințele de operare a calculatorului și abilitatea de a lucra cu oamenii din medii diferite.