Prezentator Jocuri Online (Crupier)

Angajator: Randstad Romania SRL
Domeniu:
 • Altele
 • Radio-Televiziune
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Job la nivel national
  Actualizat la: 26.09.2021
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Scurta descriere a companiei

  Randstad is specialized in solutions in the field of flexible work and human resources services. Our services range from regular temporary staffing and permanent placements to in-house, professionals, search & selection, and HR Solutions.

  The Randstad Group is one of the leading HR services providers in the world, with top-three positions in Argentina, Belgium & Luxembourg, Canada, Chile, France, Germany, Greece, India, Mexico, the Netherlands, Poland, Portugal, Spain, Switzerland, the UK, and the United States as well as major positions in Australia and Japan.

  In 2015, Randstad had approximately 29,750 corporate employees and around 4,473 branches and in-house locations in 39 countries around the world. Randstad generated revenue of € 19.2 billion in 2015. Randstad was founded in 1960 and is headquartered in Diemen, the Netherlands.


  Cerinte

  - Atitudine pozitiva;
  - Aspect fizic placut si ingrijit;
  - Muuulta energie si dorinta de invatare :)

  Responsabilitati

  Cautam fete (pentru limba romana, engleza, italiana si turca) si baieti (pentru limba engleza si turca) plini de energie pentru clientul nostru, furnizor de top pentru industria de gaming.
  Activitatea consta in prezentarea jocului de carti pentru jucatorii aflati in mediul online, intr-o platforma-aplicatie. Pe tot parcursul jocului, crupierul trebuie sa mentina o atitudine pozitiva si energica. Postul NU NECESITA EXPERIENTA, intrucat se incepe cu un training platit.

  Alte informatii

  Beneficiile postului: salariu de 3720 LEI NET + sporuri de noapte si de weekend; asigurare medicala la Regina Maria; contract pe perioada nedeterminata.

  PRIMA DE RELOCARE de 2800 lei net PENTRU CEI CE VOR SA SE STABILEASCA IN BUCURESTI!

  Programul de lucru este in ture (6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-06:00) si se lucreaza 4 zile cu 2 libere.
  Activitatea se desfasoara la sediul clientului, situat in Bucuresti, sector 5, vis-a-vis de Liberty Mall.

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.