Controlor Financiar Junior

Angajator: S.C. SANADOR S.R.L.
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Management - Consultanta
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 26.09.2021
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Scurta descriere a companiei

  SANADOR a luat fiinta pentru ca avem o misiune. Stim ca sanatatea este cea mai importanta pentru tine, iar noi suntem aici ca sa incercam sa trecem impreuna peste orice obstacol. Iti ascultam problemele si dezvoltam pentru tine tratamente personalizate.

  SANADOR inseamna medici de elita, tehnologie de top si grija fara cusur. Ne-am propus sa demonstram aceste lucruri zi de zi. Clinica SANADOR Decebal, inaugurata in 2001, este cea dintai unitate SANADOR si s-a facut remarcata inca de la inceput prin profesionalismul echipei medicale. In 2006, am deschis SANADOR Victoriei, prima clinica medicala dotata cu laborator propriu de analize medicale. Am continuat sa investim capital si expertiza pentru cele mai bune tratamente medicale, astfel ca, in 2011, am inaugurat Spitalul SANADOR, cel mai mare spital clinic privat din Romania, cu 413 paturi si 10 sali de operatie, cu una dintre cele mai performante sectii de terapie intensiva (adulti si copii), compartiment de primiri urgente, flota proprie de ambulante si linii de garda permanente, inclusiv laborator de analize si radiologie imagistica medicala de top.

  Valorile SANADOR sunt excelenta, inovatie, integritate, empatie si spirit de echipa. Avem misiunea de a imbunatatii calitatea vietii pacientilor prin acces la cele mai bune tehnologii si servicii medicale si suport din partea unei echipe de medici dedicati si profesionisti. Dorinta SANADOR este de a deveni primul loc si prima optiune a pacientilor in materie de servicii medicale. Ne dorim sa stabilim un standard inalt in ceea ce inseamna grija pentru pacient, respect, compasiune si profesionalism si sa oferim cel mai bun pret pentru servicii medicale de top.

  In prezent, echipa SANADOR numara peste 1 600 de angajati si peste 1 500 de medici colaboratori, echipa cu o indelungata experienta si de un inalt profesionalism ce au ca unic scop, sa claseze SANADOR drept un centru medical de referinta din Bucuresti ce poate asigura asistenta medicala completa cu ajutorul tehnologiei ultraperformante pentru diagnosticare si tratament.

  Cerinte

  - Studii superioare economice;
  - Experienta in control financiar de 2-3 ani, de preferat intr-o companie cu gestiuni diversificate si volume dinamice;
  - Candidatul trebuie sa fie familiar cu toate conceptele enumerate mai sus;
  - Orientare spre detalii, bun comunicator, asertiv, hotarat, direct, riguros;
  - Capacitate de a propune solutii si de a urmari implementarea lor;
  - Orientare spre obiective si respectare cu strictete a termenelor limita;
  - Cunostinte foarte bune de Excel;
  - Limba engleza nivel mediu – avansat.

  Responsabilitati

  - Verificarea zilnica a consumului de medicamente aferent pacientilor internati in spital;
  - Analiza deviatiilor in consumul de medicamente din spital;
  - Formularea de recomandari si de masuri corective unde se impun; urmarirea implementarii masurilor corective;
  - Controlul periodic al inventarului de medicamente;
  - Raportari periodice catre managerul de Controlling;
  - Suport in diversele controale interne pe zona consumului si inventarului de medicamente si materiale sanitare;
  - Asigurarea unui flux efectiv si eficient de comunicare cu toti cei implicati in procesul de gestionare a consumurilor aferente pacientilor internati in spital (medici, coordonatori, asistenti sefi , farmacie, departament finaciar-conatbil , departament achizitii, etc).

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.