KFC Delivery cauta colegi CURIERI pe scuter

Angajator: KFC
Domeniu:
  • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
  • Transporturi
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Ilfov
  • Actualizat la: 26.09.2021
    Scurta descriere a companiei

    KFC România este un brand dinamic care în momentul de faţă peste 80 de restaurante în toată ţara, dintre care 30 în Bucureşti. Pe lângă faptul că suntem răspândiţi în întreaga ţară, KFC se află printre cele mai populare lanţuri de restaurante specializate în produse din carne de pui din lume.

    Suntem de părere că toţi colegii noştri au potenţialul de a face diferenţa.
    Suntem Customer Maniaci, clienţii noştri fiind cei mai importanţi pentru noi.
    Ne dorim să obţinem rezultate extraordinare, cu energie pozitivă şi responsabilitate.
    Împreună construim performanţa pentru a ne depăşi limitele pas cu pas.
    Şi nu în ultimul rând ne place să recunoaştem realizările celorlalţi.

    Te invităm la KFC – la noi zâmbetele fac diferenţa!

    Cerinte

    Ce iti oferim:

    - Tichete de masa (20 Lei / zi);
    - Program de lucru variat si flexibil, in 2 schimburi: full time - 8h, part time - 4h, 6h sau program de weekend (vineri, sambata, duminica);
    - Majorari salariale in raport cu timpul petrecut in companie: 3 luni, 1 an, 2 ani
    - Decont transport la tura de închidere a restaurantului;
    - Contract de munca pe perioada nedeterminata;
    - Numar zile concediu de odihna: 21;
    - Bonus vechime 1 an in companie - 50% din salariu net;
    - Prime cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun;
    - Program intern de recomandari viitori angajati, cu recompensa financiara;
    - Bonus de performanta;
    - Program clar de instruire si dezvoltare personala si profesionala;
    - Siguranta unui loc de munca stabil si corect, pe termen lung.

    Responsabilitati

    Responsabilități:

    - Preluarea comenzilor și livrarea lor către clienți, în condiții optime, conform standardelor interne;
    - Oferirea unei serviri de calitate clienților, respectând pașii de servire;
    - Încasarea banilor pentru comenzile plătite la livrare;
    - Respectarea standardelor și a regulilor din restaurant;
    - Aprovizionarea restaurantului cu necesarul de marfă și efectuarea curățeniei zilnice.