Internship Electrician-Tehnician

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Enel active.


Vezi toate job-urile Internship Electrician-Tehnician active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Angajator: Enel
Domeniu:
 • Inginerie
 • Internship
 • Tip job: proiect special
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 06.10.2021
  Scurta descriere a companiei

  Enel Group operates in more than 30 countries all over the world and it enjoys the confidence of approximately 70,000 employees worldwide. Enel Group in Romania is one of the largest private investors in the energy industry, carrying on operations in the fields of electricity distribution, supply, generation from renewable energy sources and in the field of innovative digital energy solutions. The Group entered the Romanian market in 2005, and it provides services for 3 million clients. It has approximately 3,100 employees in Romania in all companies, and heir cooperation is based on the Open Power values: responsibility, innovation, trust and proactivity.

  It is an extraordinary opportunity to work in the energy field in this age of the energy transition, and together we have the chance to contribute in Romania to goals such as decarbonisation trough green energy, electrical mobility, energy efficiency, circular economy, innovation, digitalization, all these complying with the principle of creating shared value, together with the communities which we serve.

  Cerinte

  Companie: E-Distributie Muntenia
  Departament: Unitatile Operative din Regiunea Muntenia
  Tip contract: Internship part-time (5 ore/zi)

  Cum iti dai seama ca esti potrivit/a pentru acest rol?
  • Ai cunostinte teoretice solide in domeniul distributiei energiei electrice;
  • Ai competente digitale avansate;
  • Cunosti limba engleza la nivel conversational;
  • Ai capacitate de organizare în activitatea proprie, atenție la detalii, capacitate de sinteză și de analiză;
  • Usurinta in exprimare si comunicare, flexibil, organizat si ordonat, rezistent la stres.

  Responsabilitati

  Impreuna cu noi vei avea o experienta completa de invatare:

  Executi lucrări de mentenanta (preventiva sau corectiva), exploatare si manevre în instalaţiile de distribuţie de medie şi joasă tensiune aflate în gestiunea UO MT-JT, în vederea:
  • identificării şi izolării zonelor cu defect (apărute în reţea ca urmare a producerii unor incidente sau deranjamente), pentru asigurarea realimentării consumatorilor din alte surse.
  • realizării zonei de lucru pentru efectuarea lucrărilor programate şi accidentale (inclusiv de lichidare a urmărilor incidentelor şi deranjamentelor apărute în reţea), pentru asigurarea alimentării consumatorilor pe durata executării acestora.
  • revenirii la Starea Operativa Initiala cu instalaţiile de distribuţie, dupa încheierea lucrărilor programate sau accidentale.
  • racordării şi punerii în funcţiune de instalaţii noi, în condiţiile respectării prevederilor normativelor şi procedurilor operaţionale în vigoare.
  • detectarii situatiilor care au provocat sau pot provoca defecte si determinarii, clasificarii si solutionarii starilor critice, si consemneaza rezultatele in fisele specifice;

  Executi lucrări de remediere a deteriorărilor survenite ca urmare a producerii incidentelor şi deranjamentelor, în limita de competenţă a ZR, în efectuarea unor astfel de lucrări.

  Executi lucrări de montare, demontare, inlocuire grupuri de masurare a energiei electrice si citire a contoarelor monofazice şi trifazice pentru toate categoriile de consumatori din zona de reţea gestionată de UO MT-JT, inclusiv verificarea stării tehnice a contoarelor, conform planului lunar de lucrări şi a repartiţiei zilnice primite de la maistrul coordonator, întocmind în acest sens documentele prevazute in procedurile specifice.

  Alte informatii

  Iti oferim:

  •Programul de internship este platit, conform prevederilor Legii Nr. 176 din 2018 privind Internship-ul, cu modificarile si completarile ulterioare;
  •Mediu de lucru international;
  •Programul de integrare într-o echipă profesională, tanară și dinamică;
  •Oportunitati pentru dezvoltarea carierei profesionale.

  Ce altceva trebuie să știi?
  Va informam ca toate aplicatiile primite vor fi tratate cu confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date Enel pentru o perioada nu mai mare de un an.

  Grupul ENEL e o companie multigenerationala, caracterizata de valorile diversitatii si incluziunii. Indiferent de varsta, etnie, gen sau dizabilitate, aici vei gasi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te adapta si a obtine performanta. Pentru ca in ENEL, diferentele devin oportunitati!

  E-Distribuție Muntenia

  E-Distribuție Muntenia este una dintre cele trei companii de distribuție a energiei electrice din Grupul Enel în România, alături de E-Distribuție Banat și E-Distribuție Dobrogea. Compania gestionează rețeaua electrică din București și județele Ilfov și Giurgiu, oferind clienților servicii de conectare la rețea, de distribuție a energiei electrice și de măsurare a consumului. Compania dezvoltă programe de modernizare/retehnologizare/digitalizare, pentru a crește siguranța instalațiilor și a oamenilor pentru a reduce numărul și durata întreruperilor în alimentarea cu energie, dar și pierderile de energie și impactul asupra mediului.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Enel. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Enel >>