INTERNSHIP dispecer retea de distributie

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Enel active.


Vezi toate job-urile INTERNSHIP dispecer retea de distributie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Angajator: Enel
Domeniu:
 • Altele
 • Inginerie
 • Internship
 • Tip job: proiect special
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Constanta
 • Timisoara
 • Actualizat la: 04.11.2021
  Scurta descriere a companiei

  Enel Group operates in more than 30 countries all over the world and it enjoys the confidence of approximately 70,000 employees worldwide. Enel Group in Romania is one of the largest private investors in the energy industry, carrying on operations in the fields of electricity distribution, supply, generation from renewable energy sources and in the field of innovative digital energy solutions. The Group entered the Romanian market in 2005, and it provides services for 3 million clients. It has approximately 3,100 employees in Romania in all companies, and heir cooperation is based on the Open Power values: responsibility, innovation, trust and proactivity.

  It is an extraordinary opportunity to work in the energy field in this age of the energy transition, and together we have the chance to contribute in Romania to goals such as decarbonisation trough green energy, electrical mobility, energy efficiency, circular economy, innovation, digitalization, all these complying with the principle of creating shared value, together with the communities which we serve.

  Cerinte

  Student an terminal sau masterand Facultatea de Energetica/ Electroenergetica/ Ingineria sistemelor electrice (Dobrogea)
  Constituie un avantaj in procesul de selectie cunoasterea notiunilor teoretice tehnice despre sistemul energetic din Romania, protectii prin relee, parametrii sistemului energetic din Romania
  Competente digitale
  Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational
  Capacitatea de organizare în activitatea proprie, atenție la detalii, capacitatea de sinteză și de analiză, memorie vizuala

  Responsabilitati

  Companie: E-Distributie Banat/ Muntenia /Dobrogea

  Durata Contract internship: 6 luni, cu posibilitatea de a fi urmata de o alta perioada de 6 luni de formare specifica


  Descrierea activitatilor ce se doreste a fi invatate:

  Ce inseamna conducerea operativa prin dispecer a unei zone de retea de Medie si Inalta Tensiune (MT &IT);
  Principiile efectuarii manevrelor prin sistemul de telecontrol si manual (softurile utilizate, regulamente si instructiuni specifice);
  Monitorizarea permanenta a functionarii retelei MI & IT pentru care va fi autorizat In vederea: garantarii functionarii retelei sigure, a parametrilor de calitate ai energiei, a continuitatii in alimentare cu energie a utilizatorilor, respective a functionarii economice;
  Cum se inregistreaza în softurile dedicate (evidenţele operative) evenimentele de exploatare apărute in reţelele de Medie Tensiune din aria zonei coordonate;
  Cum se intocmesc rapoartele corespunzatoare activitaţii de dispecer;
  Cunoasterea procedurilor si regulamentelor specifice activitatii de dispecer;
  Insusirea in vederea respectarii normelor specifice de securitatea muncii.

  Alte informatii

  Beneficii pe care le oferim:

  Programul de internship este platit, conform prevederilor Legii Nrprivind Internshipul, cu modificarile si completarile ulterioare.
  Oportunitatea unei reale dezvoltari profesionale;  Va informam ca toate aplicatiile primite vor fi tratate cu confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date Enel pentru o perioada nu mai mare de un an.

  E-Distribuție Banat

  E-Distribuție Banat este una dintre cele trei companii de distribuție a energiei electrice din Grupul Enel în România, alături de E-Distribuție Dobrogea și E-Distribuție Muntenia. Compania gestionează rețeaua electrică din județele Timiș, Arad, Hunedoara și Caraș-Severin, oferind clienților servicii de conectare la rețea, de distribuție a energiei electrice și de măsurare a consumului. Compania dezvoltă programe de modernizare/retehnologizare/digitalizare, pentru a crește siguranța instalațiilor și a oamenilor pentru a reduce numărul și durata întreruperilor în alimentarea cu energie, dar și pierderile de energie și impactul asupra mediului.

  E-Distribuție Dobrogea

  E-Distribuție Dobrogea este una dintre cele trei companii de distribuție a energiei electrice din Grupul Enel în România, alături de E-Distribuție Banat și E-Distribuție Muntenia. Compania gestionează rețeaua electrică din județele Constanța, Călărași, Tulcea și Ialomița, oferind clienților servicii de conectare la rețea, de distribuție a energiei electrice și de măsurare a consumului. Compania dezvoltă programe de modernizare/retehnologizare/digitalizare, pentru a crește siguranța instalațiilor și a oamenilor pentru a reduce numărul și durata întreruperilor în alimentarea cu energie, dar și pierderile de energie și impactul asupra mediului.

  E-Distribuție Muntenia

  E-Distribuție Muntenia este una dintre cele trei companii de distribuție a energiei electrice din Grupul Enel în România, alături de E-Distribuție Banat și E-Distribuție Dobrogea. Compania gestionează rețeaua electrică din București și județele Ilfov și Giurgiu, oferind clienților servicii de conectare la rețea, de distribuție a energiei electrice și de măsurare a consumului. Compania dezvoltă programe de modernizare/retehnologizare/digitalizare, pentru a crește siguranța instalațiilor și a oamenilor pentru a reduce numărul și durata întreruperilor în alimentarea cu energie, dar și pierderile de energie și impactul asupra mediului.

  Grupul Enel în România

  Grupul Enel activează în peste 30 de țări din lume și se bucură de încrederea celor aproximativde angajați la nivel global. Grupul Enel în România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, al producției de energie electrică din surse regenerabile și al soluțiilor digitale inovatoare din domeniul energiei. Grupul a intrat pe piața din România în, iar în prezent oferă servicii unui număr de 3 milioane de clienți. Are aproximativ de angajați în România în toate companiile, iar colaborarea lor se bazează pe valorile Open Power: responsabilitate, inovație, încredere și proactivitate.

  E o oportunitate extraordinară să lucrezi în energie în această eră a tranziției energetice, iar împreună avem șansa să contribuim în România la obiective precum decarbonizarea prin energie verde, mobilitate electrică, eficiență energetică, economie circulară, inovație, digitalizare, toate acestea urmând principiul creării de valoare în comun, împreună cu comunitățile pe care le servim.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Enel. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Enel >>