Senior Internal Auditor

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Smithfield România active.


Vezi toate job-urile Senior Internal Auditor active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Angajator: Smithfield România
Domeniu:
 • Altele
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 18.10.2021
  Scurta descriere a companiei

  Compania Smithfield România este prezentă pe piața din România, dezvoltând de-a lungul timpului un model de afacere integrată, de succes, în urma investițiilor de peste 600 milioane USD, realizate până în prezent. În cadrul grupului nostru funcționează în sistem integrat Divizia Ferme (divizia creștere porcine), Divizia Carne Proaspătă și Divizia Mezeluri (Elit și Maier Com).
  Furnizăm zilnic produse din carne, proaspete și sănătoase, milioanelor de consumatori, având un impact pozitiv asupra comunităților în care trăim și ne desfășurăm activitatea. Producem în sistem integrat carne de porc de cea mai bună calitate, stabilind totodată cele mai înalte standarde de calitate în industria de profil.

  Smithfield România se implică continuu în programe de dezvoltare sustenabile, de impact, în comunitățile din zonele în care ne desfășurăm activitatea și investește în dezvoltarea profesională a celor peste 4000 de angajați din România.
  Smithfield România înseamnă, în primul rând, o echipă profesionistă, implicată 100%. Smithfield România cunoaște importanța unei culturi organizaționale care inspiră. Comunicăm transparent cu angajații și creăm contexte pentru a propune idei și soluții de îmbunătățire continuă, astfel încât să conlucrăm într-un mediu plăcut, sigur și inovativ.

  Prin contribuția tuturor membrilor săi, echipa noastră excelează și susține proiecte de amploare. Suntem în prezent lider de piață în zootehnie și industria alimentară din România.

  Cerinte

  Bachelors Degree – can be in diverse areas (Accountancy, Finance or Economics)
  One or more of the following desired: ACCA, Certified Internal Auditor, Certification in Control Self-Assessment, Certified Information Systems Auditor
  Very good Microsoft Office skills, with an emphasis on strong Excel skills and Data Analytics tools
  Very good oral and written English

  Responsabilitati

  Assist in the development and continued assessment of a unique Audit Universe covering all locations and business processes. Assign a risk rating to each of the identified locations and business processes.
  Ensure adequate execution and completion of audit assignments in terms of both time and quality.
  Ensure that the audit results and conclusions are adequately communicated at the end of the audit.
  Assist in determining that adequate corrective action on reported audit findings is timely taken and is achieving the desired results.
  Follow-up on the adequate and effective implementation of prior audit recommendations.
  Assure an effective and efficient cooperation with management and the external auditors.
  Maintain effective communications with Management and other members of the global Smithfield audit team.
  Develop and foster effective relationships with operating company personnel.
  Identify process improvement opportunities and assist in their implementation.
  Provide and maintain a co-operation program with the external auditors ensuring adequate audit coverage, avoiding duplication of work and making use of each other’s work to the maximum extent possible.