Programator -Bucuresti

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Nextgen Communications active.


Vezi toate job-urile Programator -Bucuresti active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Telecomunicatii active pe Hipo.ro

Angajator: Nextgen Communications
Domeniu:
 • Telecomunicatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 13.07.2021
  Scurta descriere a companiei

  NextGen Communications este una dintre cele mai tinere si dinamice companii ce activeaza pe piata de telecomunicatii din Romania, oferind servicii in 37 orase mari si peste 300 de localitati.

  Cerinte

  Cerinte:

  Dezvoltarea, mentenanta si testarea in urmatoarele limbaje de programare:- PHP, Python, JavaScript, Laravel PHP Framework, MySQL

  Deployment automatizat al aplicatiilor utilizand:

  - GIT, Ansible, Docker, CI/CD

  Responsabilitati

  Descrierea pozitiei si a activitatii:

  Veti face parte dintr-o echipa agila ce opereaza reteaua core de date pentru furnizarea serviciilor de internet, voce si televiziune catre clienti.

  Activitatea reprezinta dezvoltarea de software pentru imbunatatirea si automatizarea gestionarii serviciilor si echipamentelor din reteaua de date, retea alcatuita din routere Cisco/Huawei, servere Linux, echipamente GPON, Zyxel.

  Oferim un mod de lucru deschis si informal, dezvoltare profesionala intr-o echipa inter-functionala (NOC, IT, dezvoltare software, securitate) si oportunitatea de a interactiunea cu o gama variata de echipamente si tehnologii din domeniul IT (routere Cisco/Huawei, servere Linux/Windows, virtualizare, storage-uri etc).