Junior / Mid level PPC Consultant

Angajator: WebDigital
Domeniu:
 • Marketing
 • Publicitate - Agentii publicitate
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 23.07.2021
  Scurta descriere a companiei

  WebDigital este o agenție de marketing digital, specializată în gestionarea de campanii de promovare online prin achiziția inteligentă de media pe canale specifice, precum Facebook, Google sau Instagram. 

  Cerinte

  Cunostinte medii ale platformei Google Ads (tipuri de campanii disponibile, cum se comporta ele, pentru cine sunt potrivite, unde si cum se afiseaza)
  Cunostinte medii ale platformei Google Analytics (sa poti sa jonglezi cu rapoartele, sa poti folosi graficele pentru a vedea trenduri)
  Cunostinte medii ale platformei Facebook Business Manager & Facebook Ads (tipuri de campanii disponibile, cum se comporta ele, pentru cine sunt potrivite, unde si cum se afiseaza).
  Cunostinte medii ale platformei Google Merchant Center
  Cunostinte minime ale platformei Google Tag Manager
  Cunostinte medii ale instrumentului Google Sheets (formule, formatari, exporturi)
  Cunostinte avansate ale folosirii email-ului (gmail / gsuite).
  Abilitati de comunicare directa si de scriere email

  Responsabilitati

  Vei prelua un portofoliu de proiecte ale clientilor WebDigital de care vei fi responsabil din punct de vedere al comunicarii si project managementului.
  Vei mentine legatura cu reprezentantii clientilor pentru a colecta feedback-ul, pentru a propune noi campanii, pentru a prelua initiativele acestora de campanii.
  Vei mentine legatura cu departamentul de implementare pentru a trimite campanii noi in lucru, pentru a solicita anumite dezvoltari, optimizari sau analize, in functie de analiza individuala a conturilor sau discutiile cu clientul.
  Vei prelua informatii de la departamentul de implementare pentru a le transmite mai departe reprezentantilor clientului.
  Te vei asigura ca toate proiectele tale isi ating obiectivele prin analize zilnice, saptamanale, lunare si trimestriale.
  Vei stabili intalniri cu clientii pentru a raporta campaniile gestionate si pentru a propune activitati si actiuni pentru perioada ce urmeaza.
  Vei mentine legatura cu departamentele suport (administrativ, HR, financiar, legal) pentru a rezolva aspecte ce tin de aceste departamente.
  Vei tine evidenta contractelor, anexelor a facturilor si a incasarilor clientilor din portofoliul tau si vei analiza trimestrial profitabilitatea portofoliului tau.
  Vei lucra cu metodologii si checklist-uri si vei participa la optimizarea lor si la dezvoltarea de noi metode de lucru in functie de feedback-ul tau si necesitatile tale.
  Vei lucra cu softuri de raportare, gestionare a task-urilor, a bugetelor de media, CRM, feed management, automatizare a campaniilor si time management, softuri care au rolul de a iti usura activitatea si de a aduce plusvaloare echipei, clientilor si partenerilor.
  Vei participa la evenimente din industrie (locale si internationale) cu scopul de a reprezenta agentia si de a iti imbunatati cunostintele si de a iti crea conexiuni in piata.
  Vei oferi feedback colegilor, echipelor si managementului cu scopul de a corecta erori si de a imbunatati si optimiza activitatea agentiei.

  Alte informatii

  Cu ce te asteptam
  Examenele Google (Search, Video, Display, Shopping, Measurement)
  Vine cu un plus major daca ai examenul Google Analytics Individual Qualification

  Ce iti oferim
  Salariu competitiv, corelat cu abilitatile si aportul tau la organizatie si un plan de crestere in baza performantelor.
  Abonament la clinica particulara
  Un cadru pentru dezvoltare personala si invatare continua in domeniile pe care le iubesti – Din programul de lucru, circa 20% este pentru dezvoltarea ta personala. Pentru ca ne place sa credem că mereu există o varianta mai buna a noastra si ne dorim ca si tu sa descoperi acest lucru.
  Acces la training-uri avansate si programe de training
  Know-how de la unii dintre cei mai buni specialisti din bransa – Dorinta ta de a afla lucruri noi va intalni intotdeauna interesul nostru de a discuta despre ultimele tendinte si instrumente în domeniu si de a creste impreuna.