Ești specialist în PPC Marketing? Dacă da, WebDigital caută să-și mărească echipa!

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile WebDigital active.


Vezi toate job-urile Ești specialist în PPC Marketing? Dacă da, WebDigital caută să-și mărească echipa! active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Publicitate - Agentii publicitate active pe Hipo.ro

Angajator: WebDigital
Domeniu:
  • Marketing
  • Publicitate - Agentii publicitate
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 01.08.2021
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    WebDigital este o agenție de marketing digital, specializată în gestionarea de campanii de promovare online prin achiziția inteligentă de media pe canale specifice, precum Facebook, Google sau Instagram. 

    Cerinte

    Ce abilitati ne asteptam sa ai

    -> Minim 2 ani de experienta in gestionarea campaniilor Google Ads si Facebook Ads alaturi de cunostinte solide ale platformelor Google Ads, Facebook Business Manager, Google Merchant Center, Google Analytics, Google Ads Editor
    -> Abilitati de analiza a datelor folosind Google Analytics (sa poti sa jonglezi cu rapoartele, sa poti folosi graficele pentru a vedea trenduri)
    -> Ideal cunostinte minime ale platformei Google Tag Manager
    -> Cunostinte medii ale instrumentului Google Sheets (formule, formatari, exporturi)
    -> Cunostinte avansate ale folosirii email-ului (gmail / gsuite)
    -> Sa poti sa soliciti si sa oferi ajutor echipei de fiecare data cand este nevoie

    Responsabilitati

    In cadrul WebDigital departamentul de implementare este separat de cel de client service, iar tu iti vei desfasura activitatea in departamentul de implementare unde te vei ocupa exclusiv de actiunile de implementare, optimizare, analiza si dezvoltare a conturilor / proiectelor pe care le vei gestiona.


    -> Vei mentine legatura constant cu colegii din departamentul de client service / consultanta care la randul lor mentin relatia cu clientul final / reprezentantul clientului.
    -> Vei realiza monitorizarea zilnica, saptamanala si lunara a performantelor proiectelor pe care le ai in portofoliu si te vei asigura ca toate proiectele tale isi ating obiectivele
    -> Vei analiza in profunzime rezultatele pe campanii, canale de promovare, audiente, cuvinte cheie pentru a decide actiuni de optimizare
    -> Vei realiza actiuni de optimizare cu scopul maximizarii performantelor conturilor, de la optimizarea bugetelor la optimizarea text ad-urilor si a audientelor.
    -> Vei prelua task-uri de dezvoltare, optimizare sau verificare venite de la colegii consultanti in sistemul intern de task management
    -> Vei plasa task-uri recurente sau punctuale de optimizare, verificare sau dezvoltare in sistemul de task management.
    -> Vei realiza propuneri de dezvoltare, scalare a proiectelor in baza analizelor campaniilor de promovare si a indicatorilor acestora.
    -> Vei realiza setarile / configurarile initiale de tracking si ad delivery ale conturilor folosind platformele Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Merchant Center, Facebook Business Manager folosind metodologiile interne ale WebDigital.
    -> Vei sustine activitati de research & development in cadrul carora vei identifica elemente noi aparute in ecosistemul de performance marketing si le vei testa pe diferite proiecte cu scopul de a aduce plusvaloare medodologiilor interne.
    -> Vei lucra cu metodologii si checklist-uri si vei participa la optimizarea lor si la dezvoltarea de noi metode de lucru in functie de feedback-ul tau si necesitatile tale.
    -> Vei lucra cu softuri de raportare, gestionare a task-urilor, a bugetelor de media, CRM, feed management, automatizare a campaniilor si time management, softuri care au rolul de a iti usura activitatea si de a aduce plusvaloare echipei, clientilor si partenerilor.
    -> Vei participa la evenimente din industrie (locale si internationale) cu scopul de a reprezenta agentia si de a iti imbunatati cunostintele si de a iti crea conexiuni in piata.
    -> Vei oferi feedback colegilor, echipelor si managementului cu scopul de a corecta erori si de a imbunatati si optimiza activitatea agentiei.

    Alte informatii

    Cu ce te asteptam

    -> Examenele Google (Search, Video, Display, Shopping, Measurement)
    -> Vine cu un plus major daca ai examenul Google Analytics Individual Qualification

    Ce iti oferim

    -> Salariu competitiv, corelat cu abilitatile si aportul tau la organizatie si un plan de crestere in baza performantelor.
    -> Abonament la clinica particulara
    -> Un cadru pentru dezvoltare personala si invatare continua in domeniile pe care le iubesti – Din programul de lucru, circa 20% este pentru dezvoltarea ta personala. Pentru ca ne place sa credem că mereu există o varianta mai buna a noastra si ne dorim ca si tu sa descoperi acest lucru.
    -> Acces la training-uri avansate si programe de training
    -> Know-how de la unii dintre cei mai buni specialisti din bransa – Dorinta ta de a afla lucruri noi va intalni intotdeauna interesul nostru de a discuta despre ultimele tendinte si instrumente în domeniu si de a creste impreuna.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Hybrid

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (75)