Specialist Servicii Clienti Migrator

Angajator: Banca Transilvania
Domeniu:
 • Asigurari - Intermedieri financiare
 • Banci
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Adjud
 • Focsani
 • Actualizat la: 16.09.2021
  Scurta descriere a companiei

  Banca Transilvania (BT) este cel mai mare grup financiar din Romania. Misiunea sa este de a sustine dezvoltarea mediului de afaceri si comunitatile din care face parte, oriunde si oricand. Cu respect, pasiune si idei noi, banca sustine responsabil vise care se transforma in realizari. Viziunea BT este de a deveni o banca tot mai buna pentru clienti, echipa si actionari.

  Cerinte

  Despre tine...
  Iti place domeniul vanzarilor? Ai luat examenul de licenta si te pricepi sa te faci inteles, indiferent ca vorbim despre clienti, colegi sau doamna de la floraria din cartier? Prietenii iti spun ca ai atitudine pozitiva, gasesti solutii cam la orice si ai calitati de team player adevarat? De asemenea, ai idei noi si pui suflet in ceea ce faci?

  Daca ai raspuns cu “da” la minim trei din intrebarile de mai sus, ai intrat direct pe lista noastra scurta si ti-ai marit sansele sa intri in spiritul #peopleofBT.

  Responsabilitati

  Iti doresti un job altfel?
  Hai sa:
  Cunosti produsele si serviciile noastre. Iti va face placere sa le promovezi, pentru ca raspund eficient unui complex de nevoi prezente din ce in ce mai mult in randul clientilor nostri;

  Comunici cu clientii bancii (exact ce iti place tie :)) si pe baza nevoilor pe care le identifici le recomanzi produsele sau serviciile potrivite;

  Procesezi operatiuni cu numerar/ fara numerar in functie de specificul tranzactiei;

  Oferi sprijin clientilor pentru a se imprietenii si folosi toate canalele alternative prin care pot efectua operatiuni si interactiona cu banca.

  Mai mult decât o echipă, #peopleofBT inseamna adaptabilitate & rezilienta, colaborare & sprijin, autonomie.

  Alte informatii

  Altfel…

  Acum 27 de ani a inceput povestea BT cu o echipa formata din 13 persoane si o sucursala. Azi, suntem Locul 1 in topul bancilor din Romania, cu peste 3 milioane de clienti si 9.000 de colegi in echipa. Am invatat de-a lungul anilor ca pentru a aduce ideile mai aproape de realitate, este esential sa ne reinventam continuu.

  Publicatia “The Banker”, conform “Top 1000 World Bank” 2020, arata ca Banca Transilvania este singura institutie financiar-bancara din Romania clasata in primele 500 banci la nivel mondial, iar in Regiunea Europei Centrale si de Est, se situeaza in primele 15 locuri.
  In anul 2020, Banca Transilvania a fost certificata ca “Best Place to Work”, aspect care recunoaste cultura organizationala, oportunitatile de dezvoltare profesionala, satisfactia si experienta oamenilor in cadrul companiei.