Copywriter

Angajator: COMPEC
Domeniu:
 • Marketing
 • Media - Jurnalism
 • Tip job: part-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Job la nivel national
  Actualizat la: 29.07.2021
  Scurta descriere a companiei

  Aurocon COMPEC este un furnizor de componente electronice, electrice, automatizare, cabluri, conectori, produse mecanice și scule, prezent pe piață de 20 de ani care activeaza preponderent pe segmentul B2B. Produsele oferite de COMPEC sunt adresate tuturor firmelor de pe teritoriul Romaniei, care au nevoie de produse tehnice pentru dezvoltarea proiectelor, productia de prototipuri si serii mici, modernizarea liniilor de productie mentenanta utilajelor, inginerilor proiectanti din domeniile electric, electronic sau automatizare care realizeaza propriile aplicatii din pasiune.
  Partenerul initial a fost RS Components (Marea Britanie) care pana astazi funizeaza peste 75% din volumul produselor vandute pe piata romaneaseca. Ceilalti parteneri din portfoliul nostru au fost adaugati incepand cu anul 2000, STASTO (Austria) pentru hidraulica, pneumatica si armatura industriala, SICK (Germania) pentru senzori, safety solutions si sisteme de identificare si vision, MURR (Germania) pentru solutii de conectica si HITACHI (Japonia-Germania) pentru echipamente de automatizare industriala.
  Echipa COMPEC este formata din persoane specializate, ingineri care sunt pregatiti sa acorde ajutor si informarii clientilor pe tot parcursul procesului de cumparare, incepand cu plasarea comenzii si pana cand produsele ajung la adresa stabilita pentru livrare, cat si sfaturi pentru eficientizarea productiei, consultanta tehnica sau suport aplicatii după livrare.

  Cerinte

  Îți dorești un job cu un program flexibil, fără bătăi de cap, în care poți lucra de oriunde? COMPEC îți oferă această oportunitate.
  Vrem să te cunoaștem dacă:
  Consideri că stăpânești limba română
  Ai cunoștințe avansate de limba engleză
  Ai studii medii / universitare în domeniul tehnic
  Îți place să scrii, să împletești cuvintele și îți este ușor să modelezi sensurile
  Ești interesat să realizezi concepte și conținut scris, pentru acțiunile noastre de marketing
  Ești o persoană responsabilă și respecți termenele de predare

  Responsabilitati

  Redactare materiale publicitare
  Traduceri engleza - romana

  Alte informatii

  Ce oferim:
  Proiecte interesante și diverse
  Remunerație lunară

  Aplică și te vom contacta în vederea susținerii unui test și - ulterior - a unui interviu final.
  Testul și interviul se va desfășura la distanță, într-un termen agreat și va reprezenta criteriul final de selecție.