Manager Productie

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Frigoglass active.


Vezi toate job-urile Manager Productie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management - Consultanta active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: Frigoglass
Domeniu:
  • Inginerie
  • Management - Consultanta
  • Productie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Manager
    Orase:
  • Timisoara
  • Actualizat la: 14.06.2021
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Frigoglass is a strategic partner to beverage brands throughout the world. We are the global leader in the Ice Cold Merchandisers (ICM) market and the principal supplier of glass packaging in the high growth markets of West Africa. Frigoglass has long-standing relationships with blue chip customers in the soft drinks and beverage industries. Our bespoke Ice Cold Merchandisers (beverage coolers) enhance our customers’ beverage branding and trigger immediate beverage consumption. At the same time, our leading innovations in the field of green refrigeration enable our customers to meet their ambitious sustainability and carbon emissions reduction targets.

    Cerinte

    Calificari si experienta necesara:

     Studii superioare tehnice;
     Minim 7 ani experienta intr-o pozitie similara intr-o companie de productie;
     Excelente abilitati de management al ehipei, planificare si organizare;
     Bune abilitati de comunicare si lucru in echipa;
     Nivel avansat de operare in Microsoft Excel;
     Limba engleza – nivel avansat;

    Responsabilitati

    Rolul principal:

    Asigura desfasurarea continua a procesului de productie, precum si implementarea si atingerea obiectivelor de productie in cel mai eficient si eficace mod, pentru urmatoarele departamente de productie: Cutting, Saw, Pipes, Painting, Printing, Thermoforming si Inkjet.

    Responsabilitati:
     Administreaza implementarea programului de productie astfel incat sa asigure conformitate si uniformitate cu termenele stabilite, calitatea produselor, standardele de sanatate si securitate.
     Administreaza resursele de productie ( oameni si echipamente) pentru a optimiza capacitatea de productie si a imbunatati productivitatea.
     Identifica nevoile de recrutare in baza programarii de capacitate in functie de nevoile fabricii.
     Coordoneaza activitatile de productie in departamentele Cutting, Saw, Pipes, Painting, Printing, Thermoforming si Inkjet pentru a asigura operatiunile zilnice din punctul de vedere al capacitatii si calitatii.
     Monitorizeaza curatenia in aria de productie si intretinere pentru cresterea eficientei, imbunatatirea productivitatii si asigura conditii de munca sanatoase si sigure.
     Coordoneaza si monitorizeaza ca liniile de productie sa functioneze eficient, fara opriri care pot creea intarzieri in productie, astfel sa se realizeze programul de productie.
     Impreuna cu departamentul de Mentenanta, asigura si monitorizeaza programe adecvate de intretinere si implementarea acestora pentru toate masinile/echipamentele si instalatiile, precum si pentru nevoile de piese de schimb si planurile lor de furnizare, astfel incat sa securizeze functionarea sigura, liniara si neintrerupta a productiei pentru tot anul.
     Impreuna cu departamentul de Planificare si control al productiei, asigura implementarea programului de productie detaliat cu scopul de a indeplini cererea de produs si a securiza satisfactia clientului.
     Securizeaza si monitorizeaza daca procesul de asigurarea a calitatii este urmat, furnizand rezultatele de calitate cerute produsului finit.
     Coordoneaza si dezvolta subordonatii directi pentru atingerea performantei prin obiective extinse activitati de dezvoltare atent planificate.
     Este la curent cu evolutia si implementeaza cele mai bune practici; dezvolta cunostintele existente, metodele si sistemele
     Mentine si dezvolta o cultura de imbunatatire continua bazata pe principii si instrumente Lean.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Timisoara,

    Timisoara,

    Aplica fara CV
    Timisoara,

    Vezi job-uri similare (87)