Stagiu de Practica - Resurse Umane

Angajator: Professional
Domeniu:
 • Internship
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Cluj Napoca
 • Timisoara
 • Actualizat la: 31.07.2021
  Scurta descriere a companiei

  PROFESSIONAL, lider pe piata agentiilor de Resurse Umane din Romania, ofera clientilor sai servicii complete in domeniul resurselor umane: recrutare, testare, selectie si plasare de personal, leasing de personal, assessment & development centers, evaluare de personal, audit organizational si training.

  Cerinte

  Daca esti student al unei facultati acreditate si ai cunostinte de baza MS Office, asteptam sa te cunoastem!

  Responsabilitati

  Cum va arata o zi obisnuita?
  - iti vei bea cafeaua, poate ne spui si o gluma buna pe chat;
  - apoi iti aloci timp pentru a-ti stabili prioritatile;
  - vei avea activitati specifice departamentelor de Resurse Umane si Recrutare: vei participa la procesul de recrutare end2end pentru proiectele entry-level (research, postarea anunturilor, screening, interviuri telefonice/online, recomandarea listei scurte si vei oferi suport colegilor) si, de asemenea, vei avea sarcini administrative (contracte, diverse tipuri acte, diverse tipuri de spete)
  - vei intocmi diverse rapoarte specifice activitatii;
  - la sfarsitul programului opresti laptopul si te ocupi de pasiunile tale pe care abia asteptam sa ni le impartasesti.

  Alte informatii

  Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la 0758 100 902

  Multumim pentru interesul si aplicatia dumneavoastra, ne rezervam dreptul de a contacta doar candidatii potriviti cerintelor postului.

  S.C. Agentia de Servicii Professional S.R.L. este inregistrata ca operator de date cu caracter personal. Avand in vedere prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor Personale va rugam ca, inainte de a aplica la anuntul de angajare, sa consultati pentru informare site-ul nostru: professional.com.ro/gdpr/

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Professional. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Professional >>