OPEN4U - internship OMV Petrom

Angajator: Professional
Domeniu:
 • Educatie - Training
 • Inginerie
 • Internship
 • Tip job: practica
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Constanta
 • Ploiesti
 • Actualizat la: 21.06.2021
  Scurta descriere a companiei

  PROFESSIONAL, lider pe piata agentiilor de Resurse Umane din Romania, ofera clientilor sai servicii complete in domeniul resurselor umane: recrutare, testare, selectie si plasare de personal, leasing de personal, assessment & development centers, evaluare de personal, audit organizational si training.

  Cerinte

  Prin intermediul Open4U, au sansa de a descoperi mediul de afaceri, de a se familiariza cu domeniile de activitate și cu solicitarile specifice mediului industrial, ajutandu-i la aprofundarea cunostintelor acumulate. Programul permite sa identificam tineri care dau dovada de capacitate de lucru in echipa, care au abilitati de comunicare, sunt flexibili si motivati in a se dezvolta personal si profesional.

  Ce este Open4U? Un program de internship dedicat studentilor sau masteranzilor de top cu pregatire academica variata (tehnica, IT, economica, umanista). Programul de Internship Open4U a fost lansat in 2012 si, pana acum, aproximativ 700 de studenti au avut parte de aceasta experienta si au impartasit entuziasmul si pasiunea de a invata alaturi de OMV Petrom.

  · Sa fii printre studentii de top: promovabilitate 100% a examenelor si o medie de minium 8 pe ultimul an de studiu (dovedita prin adeverinta de la facultate)
  · Sa fii student(a) in anul II, III, IV sau masterand
  · Sa ai cunostinte avansate de limba engleza
  · Sa ai competente digitale
  · Sa impartasesti principiile OMV Petrom


  Care sunt pasii de aplicare?
  Pana pe 6 iunie, pregateste si trimite-ne urmatoarele documente la adresa open4u @ professional.com.ro:

  ·CV
  · Scrisoare de intentie
  · Scrisoare de recomandare din partea unui cadru didactic
  · Adeverinta cu rezultatele academice

  Responsabilitati

  Care este cadrul in care se desfasoara Open4U?
  · Internship online
  · Numar de locuri disponibile: 38
  · Pregatire academica/ domeniu: Comunicare si Relatii Publice, Jurnalism, Resurse Umane, Marketing, Sociologie, Psihologie, Drept, IT, Analiza Datelor, Finante, Contabilitate, Economie, Petrol si Gaze, Geologie, Chimie, Transporturi

  · Start: iulie 2021
  · Durata: program de internship de 2 luni, Iulie – August 2021
  · Indemnizatie lunara in valoare de 3.400 RON brut
  · Program de lucru: 8h/ zi; max 40h / saptamana
  · Tutoring individual, indrumare pe perioada internshipului

  Alte informatii

  Doar studentii care indeplinesc criteriile de eligibilitate vor fi contactati pentru interviu.

  Daca indeplinesti criteriile mentionate mai sus, te rugam sa trimiti aplicatia completa pe adresa de email open4u @ professional.com.ro pana la data de 6 iunie 2021.


  S.C. Agentia de Servicii Professional S.R.L. este inregistrata ca operator de date cu caracter personal. Avand in vedere prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor Personale va rugam ca, inainte de a aplica la anuntul de angajare, sa consultati pentru informare site-ul nostru.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Professional. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Professional >>