Trainee - cu Studii Economice

Angajator: ENGIE
Domeniu:
 • Asigurari - Intermedieri financiare
 • Banci
 • Management Trainee
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 16.06.2021
  Scurta descriere a companiei

  Suntem comunitatea Creatorilor de energie a ENGIE Romania, filiala locală a Grupului ENGIE, unul dintre principalii actori globali din domeniul energetic. La ENGIE, oferim clienților noștri gaze naturale, energie electrică și servicii tehnice. Pe lângă aceste activități tradiționale, lucrăm la dezvoltarea de servicii noi și produse prietenoase cu mediul înconjurător. Îi ajutăm pe clienții noștri să producă energie, prin cogenerare sau instalare de panouri fotovoltaice, dar și să aleagă soluții de mobilitate verde – prin instalarea de stații de încărcare pentru mașini electrice sau alimentarea flotelor cu gaz natural comprimat.

  Cerinte

  ENGIE Traineeship Program este pentru tine, student în ultimul an, absolvent sau masterand, dornic să experimentezi, să înveți și să te dezvolți într-un domeniu dinamic, cel al energiei.

  Vom susține startul tău în carieră, îți vom asigura o învățare continuă și sustenabilă prin cursuri de dezvoltare a abilităților personale, sub îndrumarea unui mentor dornic să-ți împărtășească din experiența și cunoștințele sale.


  "Experiența mea în ENGIE Romania a început în urmă cu 2 ani și jumătate, ca trainee, timp în care mi-am depașit continuu limitele și am învățat lucruri noi într-un domeniu care mă pasionează și îmi oferă această posibilitate."
  Andreea, Trainee Ediția 2018-2019


  Responsabilitati

  Căutăm pasionați de domeniul financiar!
  Ești analitic, dornic de învățare și un bun organizator.
  Te-ai implicat în diverse activități extracurriculare (Erasmus, Work&Travel, asociații studențești ș.a.) și visezi să lucrezi cu cifre, alături de o echipă pasionată de domeniul financiar. Atenția la detalii și lucrul în echipă te recomandă.

  Abilitățile tale de operare în Microsoft Office (Excel, Power Point, Word) și cunoștințele de limba engleză sunt cel puțin la nivel mediu.

  Dacă pe tine te-am descris mai sus, hai să ne cunoaștem!


  Ce îți oferim:

  Contract de muncă full time pe perioadă determinată de 6 luni, cu posibilitatea de prelungire pe perioadă nedeterminată;
  Posibilitate reală de dezvoltare a unei cariere de succes în cadrul companiei noastre;
  Susținem dezvoltarea ta de aceea vom înțelege atunci când trebuie să ajungi la examene, prezentări de proiecte ș.a.;
  Acces la cursurile de formare personală dedicat trainee-ilor din cadrul Grupului ENGIE Romania;
  Evenimente unde garantăm că te vei simți extraordinar (competiții, festivaluri, petreceri, activități de voluntariat);
  Beneficii financiare: tichete de masă, asigurare medicală privată, suport financiar pentru vacanțele tale.