Reprezentant magazin Hilti_Timișoara

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Hilti Romania active.


Vezi toate job-urile Reprezentant magazin Hilti_Timișoara active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Constructii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Hilti Romania
Domeniu:
  • Constructii
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Timisoara
  • Job la nivel national
    Actualizat la: 30.07.2021
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Who is Hilti?

    If you’re new to the industry, you might not have heard of us. We provide leading-edge tools, technologies, software and services for the global construction sector. We have a proud heritage, built over 75 years, and a worldwide reputation for pioneering products and exceptional service. With some 30,000 people in more than 127 countries, we’re a great place for you to show us your worth as you learn, grow and carve-out your career.

    Cerinte

    • Studii universitare în Construcții, Inginerie sau Economie
    • Experiență relevantă în domeniu de retail și cunoștințele legate de procesele în vânzări și interacțiune cu clienții
    • Abilitatea de a gestiona timpul eficient, de a îndeplini mai multe sarcini și de a stabili priorități în mod eficient.
    • Persoană orientată spre rezultate și proactivă, cu dorința constantă de a-și atinge obiectivele
    • Abilități IT solide, inclusiv MS-Office
    • Abilități avansate de comunicare verbală și scrisă, abilități interpersonale bine dezvoltate
    • Ca parte a procesului de interviu, vă vom invita să petreceți câteva ore în magazinul nostru Hilti pentru a vă oferi o primă experiență a locui de muncă și pentru a vă calibra cu angajații noști. Dacă sunteți o persoană orientată spre interacțiunea cu diverși oameni, vă place să lucrați în echipă, aveți un spirit competitiv și dorință de implicare ați putea fi elementul perfect pentru a contribui la dezvoltarea relațiilor noastre puternice cu clienții.

    Responsabilitati

    Ce implică rolul?

    În calitate de reprezentant al magazinului Hilti, veți avea grijă de magazinul din Timișoara, deservind clienți locali, de la comercianți unici la proiecte mari de construcții. Este un rol ce presupune multă implicare, în care veți prezenta produsele noastre, veți vinde software-ul și serviciile noastre și veți consilia clienții cu privire la soluțiile cele mai inovatoare și eficiente din punct de vedere al costurilor pentru nevoile lor. Veți avea cunoștințe extinse despre produsele prezentate în catalogul Hilti, care vă for oferi o mulțime de opțiuni de carieră pentru viitor. În afară de servirea clienților, veți efectua procese zilnice, cum ar fi introducerea comenzilor, primirea de bunuri, acceptarea reparațiilor și gestionarea numerarului și a stocurilor.
    Ne ocupăm 80% din funcțiile de conducere cu proprii candidați interni. Este o dovadă a valorii și dezvoltării oamenilor noștri.

    Alte informatii

    Cine suntem?

    Dacă sunteți nou în industrie, este posibil să nu fi auzit de noi. Oferim instrumente, tehnologii, software și servicii de vârf pentru sectorul global al construcțiilor. Avem o moștenire mândră, construită de peste 75 de ani, și o reputație mondială pentru produse de pionierat și servicii excepționale. Cu aproximativ 30.000 de oameni în peste 120 de țări, suntem un loc unde vă puteți valorifica potențialul pe măsură ce învățați și vă dezvoltați cariera.

    Ce oferim?

    Vă vom oferi responsabilitatea deplină pentru funcționarea magazinului Hilti, ceea ce înseamnă flexibilitate și libertate de a lua propriile decizii. Orice este nevoie pentru a oferi rezultate excepționale. Veți veni cu idei pentru a atrage clienții locali - cum ar fi organizarea de ateliere publice sau zile de demonstrație - și veți concepe campanii de marketing pentru a promova aceste evenimente. În schimbul obținerii unor rezultate consecvente, veți primi mentorat individual în carieră, precum și oportunități interesante de a vă exinde rolul și, eventual, de a vă intoduce în lumea afacerilor.

    De ce ar trebui să aplicați?

    Avem un mix excelent de oameni și unii dintre cei mai buni membri ai echipei noastre s-au alăturat fără experiență în industrie. Deci, dacă nu ați lucrat niciodată în construcții, este în regulă la noi. Succesul la Hilti se rezumă la munca în echipă și abilități dezvoltate, indiferent de experiența dvs.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    5000 - 6500 RON NET / luna
    Timisoara,

    Arad, Cluj Napoca, Timisoara,

    Timisoara,

    Vezi job-uri similare (12)