Community Management Coordinator (EU Citizens Only)

Employer: AIESEC in Romania
Domain:
 • Others
 • Job type: full-time
  Job level: Student/Graduate
  Location:
 • nationwide
  Updated at: 11.05.2021
  Short company description

  AIESEC este o organizatie studenteasca existenta la nivel global, structurata ca o platforma de oportunitati pentru tineri, care isi desfasoara activitatea in 126 de tari si teritorii, si in peste 1000 de centre universitare. Organizatia este condusa in intregime de studenti si are ca obiectiv principal dezvoltarea de lideri care sa aducă un impact pozitiv in societate. In acest scop, membrii ei lucreaza pe arii precum Resurse Umane, Finante, Marketing sau Vanzari, au sansa de a coordona echipe, de a crea proiecte si de a face stagii de voluntariat sau internship-uri profesionale în oricare din tarile in care AIESEC este prezent. Organizatia exista in Romania din anul 1990, infiintandu-se in Bucuresti iar mai apoi deschizand alte 15 comitete locale in alte 13 orase din Romania, si anume in Arad, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu, Suceava, Targu-Mures, Timisoara.

  Requirements

  Communication & journalism (Required)
  Adaptability (Required)
  Facilitation (Required)
  Training (Required)
  Presentation skills (Required)
  Content Marketing (Required)
  Leadership (Required)
  Windows PC usage (Required)
  Internet usage (Required)
  English (Required)

  Responsibilities

  Contribute to the development, optimization and maintenance of collaboration/communication platforms and channels (structure, design, content collection, upload, content editing/writing, posting); leveraging existing and innovative approaches and channels (Yammer, Teams, Sharepoint, meetings/webinars, videos, infographics, polls, etc.) and supporting the creation and sharing of engaging and relevant content.
  Maintain the Medical Information engagement/communication plan, in collaboration with the Medical Information LT, and ensure deliverables are planned and executed.
  Actively participate in Medical Information community engagement, knowledge management and stakeholder visibility on Medical Information deliverables.
  Manage success measures/metrics for communications and engagement.
  Support Medical Information projects as needed with coordination and development of deliverables.