1st Level Assurance Engineer with French. Randstad

Angajator: Randstad Romania SRL
Domeniu:
 • Telecomunicatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 14.05.2021
  Scurta descriere a companiei

  Randstad is specialized in solutions in the field of flexible work and human resources services. Our services range from regular temporary staffing and permanent placements to in-house, professionals, search & selection, and HR Solutions.

  The Randstad Group is one of the leading HR services providers in the world, with top-three positions in Argentina, Belgium & Luxembourg, Canada, Chile, France, Germany, Greece, India, Mexico, the Netherlands, Poland, Portugal, Spain, Switzerland, the UK, and the United States as well as major positions in Australia and Japan.

  In 2015, Randstad had approximately 29,750 corporate employees and around 4,473 branches and in-house locations in 39 countries around the world. Randstad generated revenue of € 19.2 billion in 2015. Randstad was founded in 1960 and is headquartered in Diemen, the Netherlands.


  Cerinte

  Clientul nostru este în căutare de persoane interesate de un loc de muncă , cu un nivel foarte bun de limbă franceză și abilități bune de comunicare.

  To do:

  -> ideal persoane cu Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației

  -> cunoștințe avansate ale limbii franceze

  -> cunoștințe medii ale limbii engleze

  Responsabilitati

  Activități:

  -> monitorizarea rețelelor telecom și oferirea de suport în caz de erori sau solicitări venite din partea clienților
  responsabil de coordonarea, suportul, managementul și execuția activităților 1st level de mentenanta pentru a asigura faptul ca serviciile oferite clienților sunt constant disponibile;
  este responsabil pentru detectarea oricăror evenimente legate de performanța serviciilor specifice sau de calitate oferite clientului, de a le raporta și acționa în consecință, pentru a le corecta;
  activitatea este de tip oferire suport tehnic telefonic și mail.

  Alte informatii

  Pentru moment poziția este REMOTE, deci nu implică lucrul la sediu. Este deschisă și pentru aplicanții care nu sunt din București.  Job-ul bifează și asigurare medicală la o clinică privată, precum și bonuri de masă.  Program este full-time, de luni până vineri, intervalul 9:00-18:00 (8 ore de activitate + o oră de pauză) sauîn ture: luni-duminică 24/7;se lucrează în schimburi, 11h de lucru + 30 minute pauză de masă;  Salariu lunar +beneficii în platforma Benefit (tichete de masă, asigurare medicală, diferite bonusuri, precum și pachete wellness)