Inginer proiectant (stații de epurare ape uzate)

Angajator: Evolve today
Domeniu:
 • Constructii
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 19.05.2021
  Scurta descriere a companiei

  At Evolve today we offer complex Human Resources services, from business consulting to headhunting and recruitment. We have extensive experience in finding talented professionals, for a variety of industries, especially in the IT sector.
  We started with a dream: to create a Human Resources company with a strong, unique profile on the market, deeply shaped by our core values: commitment to performance, professionalism, a balanced approach and deep satisfaction for our clients.
  From that moment, we nurtured special relationships and we continuously evolved, being flexible, but staying true to our values. We aim higher and higher and we invite you to EVOLVE with us!

  Cerinte

  Pentru unul dintre principalii producători de aplicații industriale de gestionare a apei și furnizor de echipamente pentru diverse industrii, suntem în căutarea unui Inginer proiectant (statii de epurare ape uzate) care sa aiba cunostinte de hidraulica pentru dimensionare retele de conducte & pompe si sa aiba cunostinte solide de Autocad.


  Cerinte:

  Studii superioare finalizate, profil inginerie de mediu sau instalatii
  Experienta de cel putin 1+ an intr-un rol similar
  Capacitatea de a efectua calcule de proces pentru statii de tratare apa uzata, statii de tratare apa potabila si a elabora diagrame de proces si fluxuri tehnologice
  Dimensionarea si alegerea echipamentelor specifice si completarea fiselor tehnice
  Cunostinte de hidraulica pentru dimensionare retele de conducte si pompe
  Cunostinte bune de utilizare Autocad si/sau alte programe de proiectare asistata de calculator
  Gandire analitica, capacitatea de a lucra la mai multe proiecte simultan
  Capacitate de a lucra independent si de a intelege imaginea de ansamblu a unui proiect

  Responsabilitati

  Descrierea generala a rolului:

  Desfasurarea activitatii in pregatirea planurilor si a proiectelor pentru statiile de epurare ape uzate/de tratate a apei ce urmeaza a fi construita sau pregatirea unor sectiuni de planuri si proiecte pentru constructia acestora.