CONSULTANT CLIENTI

Angajator: Apa Nova Bucuresti
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 12.05.2021
  Scurta descriere a companiei

  Apa Nova Bucureşti (societate ce face parte din Grupul Veolia) are principal obiect de activitate gestiunea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare pe teritoriul Municipiului Bucureşti, fiind concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare din Municipiul Bucureşti, pe o perioadă de 25 de ani, începând cu anul 2000.

  Cerinte

  Studii superioare: economic/relatii clienti
  Experienta:3-5 ani

  Responsabilitati

  Asigură comunicarea și transmite informații către client la fiecare stadiu din proces
  Analizează și raportează disfuncționalitățile apărute în activitate sau pe parcursul procesului
  Răspunde la sesizările primite pe subiectul proceselor din gestiunea structurii
  Solicitarea de puncte de vedere echipei din structură/ juridic/ financiar/ administrativ etc si analizarea lor pentru redactarea raspunsului.
  Urmareste stadiul rezolvarii solicitarii si a termenului de răspuns
  Inregistrează si realizează operatiuni in baza de date clienti (SAP) prin emitere de notificari, emailuri si contacte pe tipuri de probleme (tehnice/ comerciale).
  Transmiterea de emailuri din gmail catre structurile suport (acelor structuri care nu lucreaza din diverse motive cu SAP).
  Contactarea telefonica a expeditorului solicitarii pentru aflarea de informatii suplimentare necesare formularii raspunsului/comunicarea stadiului
  Generarea de comenzi de facturare pentru ofertele comerciale.
  Urmărirea înregistrărilor de plată pentru serviciile prestate
  Actualizare baze de date cu situația facturată și monitorizarea soldurilor pentru lucrări

  Confidențialitatea aplicației tale și protecția datelor personale sunt importante atât pentru tine cât și pentru Apa Nova Bucuresti. Înainte de a aplica pentru un post în Apa Nova, consultă Nota de informare privind prelucrarea datelor candidatilor, disponibila pe site-ul Apa Nova Bucuresti, sectiunea Cariere.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Apa Nova Bucuresti. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Apa Nova Bucuresti >>