Social Media Specialist

Angajator: Canopy Digital
Domeniu:
 • Marketing
 • Media - Jurnalism
 • Publicitate - Agentii publicitate
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Job la nivel national
  Actualizat la: 12.05.2021
  Scurta descriere a companiei

  - Vrei să înveți marketing online la standarde înalte?
  - Ți-ar plăcea să lucrezi cu super colegi și să zâmbești în fiecare zi?

  S-ar putea să facem echipă bună. Hai să ne cunoști, îți spunem de ce suntem echipa alături de care te poți dezvolta pentru o carieră în marketing online, fie că e Google AdWords, Facebook Ads sau strategie online.

  Canopy este agenție de marketing online, cu focus pe Pay Per Click. În cei doi ani de existență pe piață am devenit Google Premier Partner și am ajuns în top 5 agenții care gestionează cele mai mari bugete de publicitate pe Google și Facebook din țară, cu un total actual de peste 2,5 milioane de euro.

  Aducem rezultate prin campanii tip Pay Per Click, strategii digitale complete, traininguri pentru dezvoltarea echipelor, audit-uri de Usability pentru creșterea ratei de conversie și setarea corectă a platformei de Analytics pentru măsurarea și interpretarea ușoară și eficientă a datelor.

  Lucrăm pentru branduri de top cu aceeași pasiune ca și pentru companiile mici și ambițioase și ne-am consolidat expertiza în variate industrii și nișe de piață. Sephora, Romstal, Titirez, Piatra Online, Bijuteria Teilor, DentEstet și DPAP sunt doar o parte dintre companiile care au încredere în echipa Canopy.

  Ne preocupă ce se întâmplă în jurul nostru și susținem mai multe ONG-uri.

  Dacă și tu crezi în digital, ai oportunitatea să înveți de la zero sau să crești din punctul în care te-ai blocat. Ai acces la experiența noastră, la cursuri și traininguri din domeniu și poti lucra cu super companii.

  Într-un minut ai ocazia să ne cunoști mai bine:
  https://youtu.be/ZLbr27nuGDk

  Cerinte

  De ce Canopy
  Avem birouri și colegi faini în București, Cluj, Iași și Londra.
  Avem la activ abordări care au făcut diferența pe piața din România, oameni cu super experiență în domeniu cu care poți împărtăși idei și strategii. Lucrăm pentru branduri de top cu aceeași pasiune ca și pentru companiile mici și ambițioase.
  Avem alături zeci de clienți din nișe diverse – Sephora, Edenred, Teilor, Dr. Max, Sensiblu, Yves Rocher, sunt o parte dintre cei care au încredere în noi.
  Suntem un business cu mult potențial și nu ne referim doar la oportunitățile oferite de mediul digital. Am crescut sănătos cifra de afaceri, portofoliul de clienți, echipa, am ținut sute de prezentări și training-uri în toată țara.
  Lucrăm îndeaproape cu echipa Google România, Facebook și alți parteneri cu care putem face diferența pentru multe business-uri.
  Ne preocupă ce se întâmplă în jurul nostru și susținem mai multe ONG-uri.
  Toți membrii echipei iubesc digitalul, avem timp dedicat în echipă pentru sharing de idei și experiență și ne dezvoltăm constant.
  Jucăm board games, ieșim în echipă, organizăm Happy Friday și zâmbim mult. Mediul de lucru este unul simpatic și cochet. Biroul din București este foarte aproape de metrou și de parc. Acum ne-am mutat în online, dar sperăm să revenim curând la obiceiurile vechi. 🙂

  Abilități

  Își așterne ușor gândurile și ideile pe tastatură pentru a ajunge la inima publicului țintă;
  E mereu conectat pe toate rețelele sociale și e la curent cu tot ce “zboară și se mânăncă” în online;
  Este familiar cu termenii reach, engagement sau user-generated content;
  Cunoaște cel puțin 3 melodii care sunt în top acum pe TikTok dar e la curent și cu ultimele update-uri ale platformelor de Social Media;
  “Nu lăsa pe mâine ce poți face azi’ e literă de lege. Ceea ce înseamnă că are o bună abilitate de a prioritiza și de a respecta deadline-urile;
  Are ochiul format și își dă cu părerea și despre vizualurile primite de la clienți și poate veni cu sugestii de îmbunătățire;

  Responsabilitati

  Responsabilități

  Dezvoltarea și implementarea strategiilor de social media ale clienților din portofoliu;
  Realizarea calendarelor lunare de postări;
  Crearea de copy-uri și vizualuri pentru postările zilnice;
  Colaborarea cu ceilalți colegi care gestionează campaniile de PPC ale clientului pentru a atinge obiectivele brandului;
  Urmărirea și analizarea evoluției conturilor de Social Media;
  Gestionarea mesajelor și a comentariilor pe canalele de socializare;

  Alte informatii

  Beneficii

  Salariu competitiv.
  Ai acces permanent la resurse de dezvoltare, de la traininguri interne și evenimente unde poți interacționa cu specialiști internaționali, la cărți și cursuri online plătite.
  Ești implicat în proiecte în care câștigul la nivel de knowledge și experiență este superior, acele proiecte cu care îți dorești să te lauzi în CV.
  Abonament gratuit la o clinică medicală privată.
  Energie asigurată pe parcursul zilei de zâmbetele colegilor.
  Team fun (când ne va permite contextul actual al pandemiei): în fiecare vineri mâncăm împreună – face cinste compania, ne relaxăm la ieșiri cu bicicleta sau în oraș. Mergem împreună în teambuilding-uri aparte (am fost în Croația, Bulgaria și România, dar nu oriunde, ci la o fostă bază militară unde ne-am testat anduranța).