Learn@BCR 2021 (Summer Internship)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Learn@BCR 2021 (Summer Internship) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • Contabilitate Finante
 • Marketing
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 18.06.2021
  Scurta descriere a companiei

  Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

  Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

  BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

  In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

  Cerinte

  De-a lungul timpului, Learn@BCR a fost dezvoltat către arii cheie ale activității bancare (risc, operațiuni, IT, HR, etc) care să aducă experiență imediată tinerilor care l-au urmat. Internship-ul este deschis studenților interesați să participe într-un program plătit care să le aducă experienţă într-o bancă, indiferent de facultatea pe care o urmează și de anul de studiu.

  Care este profilul tau ca intern in BCR?
  ✔ Ești pasionat de domeniul financiar-bancar;
  ✔ Ai spirit de echipă și ești proactiv;
  ✔ Folosești bine MS Excel și Power Point;
  ✔ Iți dorești permanent să înveţi lucruri noi;
  ✔ Îţi place schimbarea și inovarea.

  Responsabilitati

  Ce vei face la noi?
  ✔ Alături de echipă, vei participa la activitățile departamentului în care ești selectat.
  ✔ Vei lucra direct cu specialiștii noștri și vei înțelege conceptele și activitățile desfășurate.
  ✔ Vei observa activitățile specifice mediului bancar și vei participa activ la acestea.
  ✔ Vei învăța cum să te pregătești pentru orice provocare și ce înseamnă să ai viziune de business.

  Alte informatii

  Programul se desfășoară în perioada 15 Iulie – 15 Septembrie.
  Rolul este full-time, de luni până vineri, iar ca noi toți vei lucra o saptamana de la birou si 2 de acasa. Indiferent de unde lucrezi, vei avea un mentor alocat care îți va fi alături la orice pas.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BCR. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BCR >>