Learning Coordinator - Design & Multimedia

Angajator: LINK group
Domeniu:
 • Educatie - Training
 • Tip job: part-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Job la nivel national
  Actualizat la: 11.05.2021
  Scurta descriere a companiei

  LINK group este o companie multinațională cu peste 10 ani de activitate în România și peste 20 de ani de experiență în domeniul educației în Europa, fiind unul dintre liderii de pe piața serviciilor educaționale în România, R. Moldova, Serbia și Bosnia. Ne luăm angajamentul de a forma cursanți din toată țara și de peste hotare, astfel încât aceștia să dobândească abilitățile de Business și IT de care au nevoie pentru a-și îndeplini ambițiile personale și profesionale.

  Activitățile noastre constau în oferirea accesului la cursuri online precum și în sală, iar una dintre activitățile cu care ne mândrim în mod deosebit este organizarea de seminarii gratuite pentru cursanții noștri prin intermediul Centrului pentru Dezvoltarea Carierei. De asemenea ne place să credem că facem o diferență valoroasă prin serviciile de consiliere educațională și în carieră pentru finalizarea cu succes a studiilor.

  Cu deosebită pasiune și ambiție, dorim să ne ajutăm utilizatorii să aibă mai mult succes. Credem sincer că educația este fundamentul succesului fiecărui individ, dar mai știm, de asemenea, că educația de astăzi nu satisface nevoile vremurilor în care trăim. De aceea, ne străduim să o schimbăm de la rădăcină și să o adaptăm generațiilor moderne. Există doar o acțiune între viziunile noastre și realitate, pe care o desfășurăm în mod constant din 1998. Dacă credeți că sunteți persoana care dorește să facă parte din echipa noastră în acest efort imens, suntem deschiși să ne cunoaștem și împreună să schimbăm lumea educației în bine.

  Cerinte

  ● studii superioare în domeniul artei și/sau designului;
  ● cunoașterea unuia sau mai multor instrumente din pachetul Adobe: Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Premiere și After Effects;
  ● cunoașterea istoriei și a teoriei designului;
  ● creativitate, criterii estetice înalte și alfabetizare artistică;
  ● înțelegerea specificităților pentru print design și design pentru media digitală.

  Responsabilitati

  ● oferirea de feedback pe teme/proiecte și de răspunsuri la întrebări punctuale în maxim 24 de ore de la primirea acestora;
  ● susținerea unor sesiuni lunare de consultare-chat cu studenții LINK group;
  ● verificarea și modificarea cursurilor și testelor din platforma de învățământ la distanță;
  ● crearea și îmbunătățirea materialelor pentru studiul online;
  ● informarea și rezolvarea solicitărilor cursanților.
  ● organizarea și coordonarea cursului la distanță;

  Alte informatii

  Noi ne ocupăm de una dintre cele mai frumoase activități din lume: lucrăm cu oameni tineri, viitorii lideri ai acestei lumi și îi ajutăm să aibă succes în viață. De aceea, căutăm oameni care sunt ospitalieri în mod natural, pozitivi, energici și amabili. Vă recunoașteți în asta? Vă veți bucura să lucrați cu noi.

  Dacă îndepliniți criteriile menționate în anunț, aplicați aici cu CV-ul însoțit de scrisoare de intenție.