Barista Origo Shop

Angajator: Origo
Domeniu:
 • Altele
 • Customer support - Client service
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 13.04.2021
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Scurta descriere a companiei

  Origo Shop & Roastery

  Este locul unde iubitorii cafelei isi gasesc energia si inspiratia intr-o ceasca. Credem si vrem sa demonstram ca o experienta completa si corecta poate oferi o perspectiva noua in domeniul cafelei.

  Pentru noi, Origo este locul in care ne-am dorit mereu sa lucram si locul unde venim zi de zi cu placere. Aici stabilim noi standarde in prepararea si servirea cafelei de specialitate si incercam sa exploram in amanunt potentialul acesteia, urmarindu-i evolutia de la ferma, la prajitorie, la espressor si in ceasca.

  Pentru ca la baza a tot ceea ce facem sta pasiunea, ne caracterizeaza voia buna. Iar pentru mentinerea acesteia, ne intereseaza: educatia continua si promovarea curiozitatii si a pasiunii prietenilor care ne trec pragul.

  Trofic Food&Coffee

  Completam pauzele de cafea cu deserturi confortabile si creative, preparate cu grija si curiozitate.

  Suntem oameni antrenati in domeniul cafelei de specialitate, parte din echipa Origo, cuceriti de tot ce inseamna gust si determinati sa ii exploram potentialul atat in bucatarie, cat si la espressor.

  Cerinte

  Persoane interesate sa isi exploreze aptitudinile creative la espressor, alaturi de o echipa pasionata de gust.

  Experinta nu este necesara. In schimb, trebuie să fii curios si determinat sa inveti si sa cresti intr-un mediu dinamic.

  Stil de lucru eficient. Pentru noi inseamna sa comunici cu usurinta, sa acorzi toata atentia si grija produsului preparat si mediului in care lucrezi, sa fii initiator al relationarilor armoniase si al interactiunilor de calitate.

  Apartenenta la echipa. Lucram creativ in echipa, funtionam ca un mecanism simplu, cu oameni diferiti, dar cu dorinte si obiective comune. In relatiile care se construiesc in echipa pretuim responsabilitatea, respectul si colaborarea. Ne intereseaza sa ne sustinem unii pe ceilalti astfel incat sa imbunatatim lucrurile pe care le cream.

  Responsabilitati

  Alegerea de a deveni barista poate fi transformata intr-o cariera pe termen lung.

  Aici, ai parte de un mediu de lucru in care vei fi incurajat sa inveti constant.Intreaga echipa iti sustine curiozitatea si dezvoltarea, atat in lucrul alaturi de colegi, cat si prin cursuri acreditate.

  Vei avea acces permanent la cele mai bune resurse de dezvoltare in domeniul cafelei.

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.