Trainee - Comunicare IT

Angajator: ENGIE
Domeniu:
 • Altele
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 17.04.2021
  Scurta descriere a companiei

  Suntem comunitatea Creatorilor de energie a ENGIE Romania, filiala locală a Grupului ENGIE, unul dintre principalii actori globali din domeniul energetic. La ENGIE, oferim clienților noștri gaze naturale, energie electrică și servicii tehnice. Pe lângă aceste activități tradiționale, lucrăm la dezvoltarea de servicii noi și produse prietenoase cu mediul înconjurător. Îi ajutăm pe clienții noștri să producă energie, prin cogenerare sau instalare de panouri fotovoltaice, dar și să aleagă soluții de mobilitate verde – prin instalarea de stații de încărcare pentru mașini electrice sau alimentarea flotelor cu gaz natural comprimat.

  Cerinte

  ENGIE Traineeship Programme se adreseaza tinerilor absolventi / masteranzi in cautarea unui job care sa le transforme potentialul in realitate.

  In cadrul acestui program cautam o persoana care sa se alature echipei Performanta, Calitate si Comunicare IT si care sa fie responsabila, in principal, de:

  - Asigurarea si participarea la campaniile si actiunile de comunicare, fiind responsabil/a de imaginea Directiei IT, Digital si Inovatie fata de clientii interni, in stransa colaborare cu departamentul de comunicare ENGIE.
  - Implicare activa in proiectul de implementare a Strategiei Digitale ENGIE Romania, inclusiv in campaniile de comunicare interne / externe
  - imbunatatire proces de comunicare interna prin:
  - activitati recurente de informare a utilizatorilor prin canalele dedicate (Intranet, Yammer, newsletter,etc) cu privire la subiecte de interes privind instrumentele si capabilitatile digitale disponibile in cadrul organizatiei si a statusului proiectelor si a dezvoltarilor in curs;
  - colectare de subiecte de interes necesare pentru organizarea de sesiuni digital si open doors in vederea dezvoltarii culturii digitale si a cunostintelor in domeniu.

  Diversitatea activitatilor si a oamenilor pe care ii vei intalni vor transforma fiecare zi intr-o experiența valoroasa care sa puna bazele carierei tale profesionale.

  Responsabilitati

  Cum stii daca esti potrivit?

  • Comunici foarte usor si corect, atat in scris cat si verbal;
  • Esti dornic/a de invatare si un/o foarte bun/a organizator;
  • Detii cunostinte despre canalele de comunicare;
  • Esti atras/a de domeniul IT, al comunicarii, PR-ului si de munca alaturi de o echipa cu experienta;
  • Esti familiar/a cu pachetul Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint);
  • Cunosti limba engleza la nivel mediu/avansat.

  Daca te-ai regasit in descrierea de mai sus, hai sa ne cunoastem!

  Ca Trainee in cadrul ENGIE Romania:

  - Vei avea oportunitatea de a-ti construi o cariera in cadrul companiei;
  - Vei fi angajat pe o perioada de 6 luni, pana ne obisnuim unii cu ceilalti. Apoi, fie prelungim contractul, fie te alaturi echipei pe o perioada nedeterminata;
  - Vei avea acces la programul de formare dedicat comunitatii de trainee din cadrul grupului ENGIE Romania.