Depune-ti CV-ul la Haier - Angajatori de TOP Inginerie

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Haier Europe active.


Vezi toate job-urile Depune-ti CV-ul la Haier - Angajatori de TOP Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: Haier Europe
Domeniu:
  • Inginerie
  • Productie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Ploiesti
  • Actualizat la: 23.04.2021
    Remote work: On-site



    #WeHaier: Alătură-te profesioniștilor pasionați!

    Haier Europe este parte a grupului Haier Smart Home, grupul numărul 1 în industria de electrocasnice şi în clasamentul Fortune 500 de companii la nivel global. Printre cele mai cunoscute branduri Haier se numară Candy, Hoover, General Electric Appliances.

    Haier Europe construiește în Ariceştii Rahtivani (Prahova) prima fabrică de produse frigorifice premium, echipată cu tehnologie modernă Industry 4.0. Cu un număr de peste 600 de angajați si cu o suprafață de peste 60.000 mp, fabrica va începe producția în această primăvară.


    Listată la bursa din Shanghai din 1993, Haier Smart Home este prezentă pe 5 continente cu 25 de parcuri industriale, 10 centre de cercetare dezvoltare şi peste 100.000 de angajaţi, iar reţeaua de vânzări acoperă mai mult de 160 de ţări din toată lumea. Viziunea grupului Haier este să devină prima alegere a consumatorilor în soluțiile pentru case inteligente, iar în ultimii ani s-a concentrat pe dezvoltarea electrocasnicelor eficiente şi conectabile la internet. Strategia Haier este să construiască în România prima fabrică de electrocasnice conectabile din Europa.


    Dezvoltăm echipa din România punând preț pe respect și profesionalism, iar pasiunea pentru tehnologie și dorința de a învăța cât mai mult sunt un avantaj.
     

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Remote

    Aplica fara CV
    Ploiesti,

    Ploiesti,

    Vezi job-uri similare (8)