Business Analyst

Employer: APT Resources Services SRL
Domain:
 • Accounting - Finance
 • Customer Support - Client Service
 • Administrative Assistance
 • Job type: full-time
  Job level: peste 5 years of experience
  Location:
 • BUCHAREST
 • Updated at: 13.04.2021
  Short company description

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 22 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT- Work Service este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.
  Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului Work Service S.A., unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din Europa centrala si de Est. Anual peste 300.000 de persoane isi gasesc un job prin societatile afiliate Work Service, care gestioneaza sau ofera servicii unui numar de 50.000 de angajati in 20 de tari.
  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.

  Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti; email: office@apt.ro; phone: +40 21 222 13 03
  Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7
  Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638
  APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe www.apt.ro.

  Requirements

  Requirements:​

  -Advanced knowledge of Microsoft Excel
  -2-5 related work experience, especially around business and/or technical requirements analysis, modeling, verification, and methodology development
  -Proven attitude for blending quantitative and qualitative data with analytical, problem-solving skills based on analysis.
  -Project management for self (prioritization, deliverable management) and team collaboration (sharing of information, providing instructions)
  -Ability to work with big inflow of information, analyze, prioritize tasks and take action
  -Nice to have: Power Query, relationship database, R language

  Responsibilities

  Responsabilities:

  -Access tools and retrieve reports with data sets, focused on partner profiling, sales and budgets, as well as market size information
  -Gather requirements through surveys, questionnaires, scenarios, etc.
  -Create structures which will enable the analysis of the data points, facilitate business tracking, reviews and executive decision making (diagrams, charts, summary, etc.).
  -Work in close cooperation with the channel leadership team in the region and countries in business reviews.
  -Analyze and verify requirements and feedback received for completeness, consistency, comprehensibility
  -Work in a matrix organization and interact across different countries and business units