Account Development Representative

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile PepsiCo active.


Vezi toate job-urile Account Development Representative active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: PepsiCo
Domeniu:
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • Satu-Mare
  • Actualizat la: 23.06.2021
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Cu peste 1600 de angajați, în 2023 PepsiCo România a obținut pentru al zecelea an consecutiv certificarea internațională Angajator de Top, acordată de Top Employers Institute din Olanda. Certificarea PepsiCo drept Angajator de Top demonstrează angajamentul PepsiCo de a promova un mediu pozitiv și favorabil incluziunii și de a crea oportunități semnificative pentru angajații săi, oferindu-le posibilitatea de a avea un impact, de a dobândi noi abilități și de a-și construi cariere de succes.

    Produsele PepsiCo sunt savurate de consumatori din peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume, de un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat o cifră de afaceri de peste 86 miliarde dolari în, adusă de un portofoliu de alimente și băuturi care include Lay’s, Doritos, Cheetos, Gatorade Pepsi-Cola, Mountain Dew, Quaker și SodaStream. Portofoliul PepsiCo este alcătuit dintr-o gamă variată de produse alimentare și băuturi savuroase, incluzând numeroase branduri iconice ce generează fiecare, anual, peste 1 miliard de dolari în vânzări de retail. 



    Principiile PepsiCo sunt în linie cu viziunea noastră de a fi lider global în industria alimentară și de băuturi răcoritoare conform conceptului Winning with PepsiCo Positive (pep+). pep+ este transformarea noastră strategică completă, care pune sustenabilitatea și capitalul uman în centrul modului în care vom crea valoare și creștere, prin operarea în limitele planetare și inspirând schimbări pozitive pentru planetă și oameni.


    Pentru mai multe informații accesați pagina pepsico.ro și urmăriți canalele Facebook, și LinkedIn PepsiCo Romania. 

    Cerinte

    PepsiCo este unul dintre liderii mondiali din piata bauturilor racoritoare si snack-urilor, un portofoliu bogat tn branduri diverse si mult tndragite de oameni din toata lumea.
    Misiunea noastra este sa cream mai multe zambete cu fiecare sorbitura si fiecare rontaiala. Cine suntem? Suntem unul dintre liderii globali din piata bauturilor racoritoare si a snacks-urilor. Tntr-un cuvant: PepsiCo. Din 2013, suntem atestati drept Angajator de Top la nivel local, un etalon pentru tntreaga industrie pentru modul tn care ajutam profesionisti sa-si construiasca o cariera de succes, pentru modul tn care investim tn tinerele talente si, mai ales, pentru cultura organizationala tn care fiecare este tncurajat sa fie autentic. Succesul PepsiCo consta tn echipe diverse, tn care pasiunea, integritate si ambitia de a fi printre cei mai buni formeaza The PepsiCo Way. Afla mai multe despre provocarile lansate de PepsiCo pe tntreg globul pe www.pepsicojobs.com.

    Responsabilitati:



    * Viziteaza zilnic un anumit numar de clienti, cu focus specific pe fiecare client;
    * Negociaza si asigura un nivel de executie in conformitate cu politicile PepsiCo;
    * Este responsabil de dezvoltarea clientilor prin cresterea portofoliului si prin obtinerea de plasari suplimentare;
    * Transmite zilnic rapoarte de vanzari in vederea optimizarii procesului si a strategiei de vanzari;
    * Mentine continuu relatia cu clientii si le ofera asistenta si solutii de rezolvare optima a situatiilor dificile;
    * Interactioneaza cu echipa de vanzari si coordoneaza activitatea agentilor pentru a asigura realizarea obiectivelor de executie;
    * Colaboreaza cu managerii zonali pentru a alinia cel mai bun plan de dezvoltare pentru clientii din zona alocata, in vederea atingerii obiectivelor;
    * Negociaza contractele cu clientii din zona alocata si sa se asigura de implementarea lor;
    * Propune departamentelor de Trade marketing, dezvoltare si Traditional Trade, noi instrumente si abordari, cu scopul de a pune in aplicare cu succes a planurilor de dezvoltare pentru clientii de top.



    Cerinte:



    * Studii superioare
    * Permis de conducere Cat. B
    * Abilitati foarte bune de comunicare si negociere
    * Experienta in domeniul vanzarilor de minim 2 ani
    * Gandire analitica si intelegere financiara
    * Cunostinte bune de operare Microsoft Office (Excel, Power Point, Word)
    Ce oferim:


    * Tichete de masa & Prima de vacanta
    * Abonament medical privat & Asigurare de viata si accident
    * Produse PepsiCo
    * Masina de serviciu
    * Dezvoltare(Cursuri interne) si crestere intr-o companie multinationala, Global Top Employer, intr-o echipa tanara si dinamica

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Satu-Mare,

    Satu-Mare,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Satu-Mare, Sibiu,

    Vezi job-uri similare (8)