AP Accountant

Angajator: Smithfield România
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 24.07.2021
  Scurta descriere a companiei

  Compania Smithfield România este prezentă pe piața din România, dezvoltând de-a lungul timpului un model de afacere integrată, de succes, în urma investițiilor de peste 600 milioane USD, realizate până în prezent. În cadrul grupului nostru funcționează în sistem integrat Divizia Ferme (divizia creștere porcine), Divizia Carne Proaspătă și Divizia Mezeluri (Elit și Maier Com).
  Furnizăm zilnic produse din carne, proaspete și sănătoase, milioanelor de consumatori, având un impact pozitiv asupra comunităților în care trăim și ne desfășurăm activitatea. Producem în sistem integrat carne de porc de cea mai bună calitate, stabilind totodată cele mai înalte standarde de calitate în industria de profil.

  Smithfield România se implică continuu în programe de dezvoltare sustenabile, de impact, în comunitățile din zonele în care ne desfășurăm activitatea și investește în dezvoltarea profesională a celor peste 4000 de angajați din România.
  Smithfield România înseamnă, în primul rând, o echipă profesionistă, implicată 100%. Smithfield România cunoaște importanța unei culturi organizaționale care inspiră. Comunicăm transparent cu angajații și creăm contexte pentru a propune idei și soluții de îmbunătățire continuă, astfel încât să conlucrăm într-un mediu plăcut, sigur și inovativ.

  Prin contribuția tuturor membrilor săi, echipa noastră excelează și susține proiecte de amploare. Suntem în prezent lider de piață în zootehnie și industria alimentară din România.

  Cerinte

  - Atenție la detalii și abilitatea de a lucra cu un volum mare de date;
  - Capacități de organizare și prioritizare/multi-tasking;
  - Abilitatea de a lucra într-un mediu dinamic rapid, cu termene limită strânse;
  - Abilitatea de a lucra atât în echipă cât și individual;
  - Persoană dinamică, organizată, ambițioasă, atentă la detalii și orientată către rezultat;
  - Absolvent în economie / contabilitate / finanțe;
  - Experiență în contabilitate financiară/generală de 3-5 ani;
  - Bune cunoștințe a MS Office (în special Excel);
  - Nivel intermediar a limbii engleze vorbit și scris constituie un avantaj.

  Responsabilitati

  - Introducerea exactă și la timp a facturilor furnizorilor în sistem, dupa verificarea prealabilă a respectării prevederilor legale aplicabile și a reglementărilor Grupului Smithfield;
  - Intocmește declarația Intrastat;
  - Trimite confirmări de sold furnizorilor conform procedurilor companiei și legislației în vigoare și întocmește reconcilieri pentru diverse conturi contabile;
  - Înregistrează statul de plată lunar și provizionul de concedii neefectuate și întocmește detaliile pentru conturile de salarii.