Specialist HSE

Angajator: Smithfield România
Domeniu:
 • Altele
 • Tip job: full-time
  Nivel job: peste 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 18.04.2021
  Scurta descriere a companiei

  Compania Smithfield România este prezentă pe piața din România, dezvoltând de-a lungul timpului un model de afacere integrată, de succes, în urma investițiilor de peste 600 milioane USD, realizate până în prezent. În cadrul grupului nostru funcționează în sistem integrat Divizia Ferme (divizia creștere porcine), Divizia Carne Proaspătă și Divizia Mezeluri (Elit și Maier Com).
  Furnizăm zilnic produse din carne, proaspete și sănătoase, milioanelor de consumatori, având un impact pozitiv asupra comunităților în care trăim și ne desfășurăm activitatea. Producem în sistem integrat carne de porc de cea mai bună calitate, stabilind totodată cele mai înalte standarde de calitate în industria de profil.

  Smithfield România se implică continuu în programe de dezvoltare sustenabile, de impact, în comunitățile din zonele în care ne desfășurăm activitatea și investește în dezvoltarea profesională a celor peste 4000 de angajați din România.
  Smithfield România înseamnă, în primul rând, o echipă profesionistă, implicată 100%. Smithfield România cunoaște importanța unei culturi organizaționale care inspiră. Comunicăm transparent cu angajații și creăm contexte pentru a propune idei și soluții de îmbunătățire continuă, astfel încât să conlucrăm într-un mediu plăcut, sigur și inovativ.

  Prin contribuția tuturor membrilor săi, echipa noastră excelează și susține proiecte de amploare. Suntem în prezent lider de piață în zootehnie și industria alimentară din România.

  Cerinte

  Studii superioare – domeniul tehnic;
  Cunstinte specifice SU si PSI;
  Cunostinte excelente de legislatie generala si specifica SSM;
  Cursuri specifice de aprofundare a legislatiei privind securitatea si sanatatea in munca;
  Cunostinte si metode de investigare a accidentelor, notiuni de baza de medicina muncii, agenti de risc;
  Cunostinte specifice de protectia mediului si/sau . – constituie avantaj;
  Experienta minim 3 ani pe o pozitie similara;
  Cunostinte operare PC (pachet Microsoft Office);
  Cunostinte de limba engleza la nivel avansat;
  Gandire analitica, atentie la detalii, abilitati de comunicare, proactivitate, orientare spre rezultat.

  Responsabilitati

  Evalueaza riscurile privind securitatea si sanatatea angajatilor si elaboreaza planul si instructiunile de prevenire si protectie, in functie de particularitatile activitatii desfasurate.
  Elaboreaza instructiuni proprii de aplicare a normelor de securitate si sanatate in munca, in functie de particularitatile proceselor de munca din organizatie, de numarul de angajati, de riscurile de accidente si imbolnaviri profesionale.
  Mentine, auditeaza si imbunatateste continuu Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale; responsabil pentru organizarea si efectuarea auditului intern de sistem, respective de evaluare a conformarii cu legislatia specifica.
  Elaboreaza tematici pentru toate fazele de instruire, stabileste periodicitatea adecvata pentru fiecare loc de munca, asigura informarea si instruirea lucratorilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca si verificarea cunoasterii si aplicarii de catre lucratori a informatiilor primite.
  Participa la comunicarea si cercetarea evenimentelor, inregistrarea si evidenta accidentelor de munca si a incidentelor periculoase, semnalarea, cercetarea, declararea si raportarea bolilor profesionale.
  Coordoneaza activitatile specifice de imbunatatire continua a aspectelor specifice HSE.