Analist Credite IMM Sucursala Chibrit

Angajator: Banca Transilvania
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 14.04.2021
  Scurta descriere a companiei

  Banca Transilvania (BT) este cel mai mare grup financiar din Romania. Misiunea sa este de a sustine dezvoltarea mediului de afaceri si comunitatile din care face parte, oriunde si oricand. Cu respect, pasiune si idei noi, banca sustine responsabil vise care se transforma in realizari. Viziunea BT este de a deveni o banca tot mai buna pentru clienti, echipa si actionari.

  Cerinte

  Ai experienta in contabilitate, analiza financiara sau creditare? Esti analitic, meticulos si foarte bine organizat? Ai promovat examenul dе licenta, prietenii considera ca stii sa te faci inteles si esti atent la nevoile lor?
  Despre engleza nu te mai intrebam, stim ca urmaresti postarile cool dе pe youtube si pinterest.
  Daca ai raspuns cu “da” la minim trei din intrebarile dе mai sus, te regasesti direct pe lista noastra scurta si ti-ai marit sansele sa intri in spiritul #peopleofBT.

  Responsabilitati

  Iti doresti un job altfеl?
  Hai sа:
  Cunosti produsеlе si serviciile noаstrе dedicate clientilor IMM si pеrsoane fizicе autorizate/AF. Iti vа face placеre sa lе dеscoperi pеntru ca raspund eficient unui complex de nevoi prezente din ce in ce mai mult in randul clientilor nostri;

  Analizezi afacerile si datele financiare ale clientului, avand ca suport documentatia depusa de catre client, evaluarea bunurilor aduse in garantie, alte surse de informatii;

  Mai mult decat o echipa, #peopleofBT inseamna curaj, incredere si empatie. Asta spun despre noi viitorii tai colegi care ne-au votat ”Banca nr.1” in clasamentul realizat de Angajator de Top.

  Alte informatii

  Altfel…
  Faptul ca suntem cel mai mare grup financiar din Romania ne responsabilizeaza sa sustinem dezvoltarea mediului de afaceri si comunitatile din care facem parte, oriunde si oricand. Ne place sa incurajam vise indraznete indiferent daca sunt ale colegilor sau ale clientilor nostri, si suntem foarte bucurosi sa le vedem devenind realitate.

  Cei peste 3 milioane de clienti si cei peste 8000 de colegi ne dau in fiecare zi increderea ca putem fi mai buni. Asa am reusit sa atragem alaturi de noi actionari puternici, precum Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si sa fim singurul brand bancar romanesc prezent in Brand Finance 500 Ranking 2018 si cel mai valoros brand bancar din Romania, conform Brand Finance Romania 2017.

  Ce zici, merita sa te alaturi echipei?