Quality Controller

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile PepsiCo active.


Vezi toate job-urile Quality Controller active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: PepsiCo
Domeniu:
  • Productie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 21.05.2021
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Cu peste 1600 de angajați, în 2023 PepsiCo România a obținut pentru al zecelea an consecutiv certificarea internațională Angajator de Top, acordată de Top Employers Institute din Olanda. Certificarea PepsiCo drept Angajator de Top demonstrează angajamentul PepsiCo de a promova un mediu pozitiv și favorabil incluziunii și de a crea oportunități semnificative pentru angajații săi, oferindu-le posibilitatea de a avea un impact, de a dobândi noi abilități și de a-și construi cariere de succes.

    Produsele PepsiCo sunt savurate de consumatori din peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume, de un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat o cifră de afaceri de peste 86 miliarde dolari în, adusă de un portofoliu de alimente și băuturi care include Lay’s, Doritos, Cheetos, Gatorade Pepsi-Cola, Mountain Dew, Quaker și SodaStream. Portofoliul PepsiCo este alcătuit dintr-o gamă variată de produse alimentare și băuturi savuroase, incluzând numeroase branduri iconice ce generează fiecare, anual, peste 1 miliard de dolari în vânzări de retail. 



    Principiile PepsiCo sunt în linie cu viziunea noastră de a fi lider global în industria alimentară și de băuturi răcoritoare conform conceptului Winning with PepsiCo Positive (pep+). pep+ este transformarea noastră strategică completă, care pune sustenabilitatea și capitalul uman în centrul modului în care vom crea valoare și creștere, prin operarea în limitele planetare și inspirând schimbări pozitive pentru planetă și oameni.


    Pentru mai multe informații accesați pagina pepsico.ro și urmăriți canalele Facebook, și LinkedIn PepsiCo Romania. 

    Cerinte

    1. Urmareste planul de control al calitatii (puncte control, metode analiza, frecventa recoltare probe si analiza probe) pentru produse Star Foods semifinite si finite tip chips pentru a asigura conformitatea cu cerintele PepsiCo, specificatia produsului si reglementarile legale in vigoare:


    * Realizeaza analizele conform planului de control a calitatii:
    * Test sapun si indice peroxid dupa spalare prajitor;
    * Amidon liber pe felii conform metodei analitice, 1 data /schimb;
    * FFA si valoare oxidare pentru ulei prajitor/ ulei productia anterioara conform MATRIX;
    * Densitate specifica pentru fiecare lot cartofi;
    * Sparturi la fiecare 4 ore sau mai des daca este necesar;
    * Probe BIAS conform metodei;
    * Continut sare cartofi blank potato pentru fiecare lot;
    * Continut aroma pe produs 1 data /ora pentru fiecare aroma sau mai des cand este necesar (de ex. valori ale acesteia in/sau in afara limitelor de admisibilitate);
    * Setari aroma/chips platforma KMG;
    * Continut ulei pe fiecare schimb;
    * Probe AQC sare, umiditate, ulei.

    * Implementarea actiunilor corective necesare dupa inspectii-de ex.schimbarea setarii arome cand valorile continutului de aroma nu sunt in limitele de control(verde);
    * Participa activ in sedintele Quality/Mini/Hot Wall;



    1 Urmareste planul de control al calitatii (puncte control, metode analiza, frecventa recoltare probe si analiza probe) pentru produse Star Foods semifinite si finite: produse extrudate, pellete, popcorn RM/MW pentru a asigura conformitatea cu cerintele PepsiCo, specificatia produsului si reglementarile legale in vigoare:

    * Realizeaza analizele conform planului de control a calitatii pentru fiecare produs(snacks, pellete, popcorn RM/MW): analiza senzoriala, continut umiditate, continut sare, continut ulei, calitate ulei, densitate specifica;
    * Colecteaza probele de produs pentru Quality Wall la fiecare ora si participa activ la sedintele Quality/Mini/Hot Wall;
    * Implementarea actiunilor corective necesare dupa inspectiile efectuate;

    * Realizeaza verificarea calibrarii pentru toate echipamentele din laborator si din aria de productie cu impact in evaluarea calitatii produselor semifinite si finite: balante; Pac Check, SQC, termobalanta, etuve; titratoare automate; TGA; RMN.
    * Se asigura ca procesul de control al produsului neconform este in acord cu procedura si se urmaresc etapele:

    * Initiaza documentatia corecta si comunica persoanelor responsabile: Supervisor Laborator; Coordonator Productie, Coordonator Sisteme Calitate; Responsabil Depozit Produs Finit; Operator Depozit Produs Finit; Manager Sisteme Calitate;
    * Produsul neconform se pune in carantina, inregistrandu-se ca in procedura(bulletin carantina, etichete carantina, etc);
    * Colecteaza probe de produs in carantina si efectueaza analizele cerute in conformitate cu motivul carantinei;

    * Asigura documentatia corecta in acord cu sistemele de calitate PepsiCo si colectarea probelor in acord cu legislatia in vigoare si principalele proiectele PepsiCo:

    * Inregistrarea corecta si actualizarea bazei de date pentru veriga slaba;
    * Inregistrarea corecta si actualizarea documentelor pentru sticla sparta si obiecte straine gasite in punga;
    * Colecteaza si asigura depozitarea corespunzatoare a contraprobelor:
    * Colecteaza si asigura depozitarea corespunzatoare; inregistrarea si pregatirea probelor de produs pentru laboratorul extern si programul AA;
    * Arhiveaza documentele pe o perioada de 3 ani in cadrul companiei, in locatia corespunzatoare.

    * Participa la toate instruirile conform programului de instruiri (incluzand instruirile normale, actualizare informatii) pentru imbunatatirea nivelului de cunostinte si constientizarea calitatii produselor.
    * Participa la Programului Regional de testare a capabilitatii tuturor angajatilor Laboratorului (Regional Proficiency Evaluation); asigurand imbunatatirea continua a performantelor sale si a parametrilor de incredere inregistrati pentru rezultatele testelor/analizelor efectuate.
    * Respecta si sprijina pe deplin implementarea standardelor pentru siguranta alimentelor (CRP) utilizand regulile HACCP, sistemele de management de siguranta si sanante in munca si standardele pentru stingerea incendiilor in acord cu standardele PepsiCo, procedurile Star Foods si reglementarile legale in vigoare aplicabile pentru laborator.
    * Actioneaza zilnic cu respect in ceea ce priveste valorile PepsiCo si Codul de Conduita:

    * Se asigura ca mediul din laborator este corespunzator pentru actvitatile obisnuite, incluzand igienizarea periodica a laboratorului si mentenanta echipamentelor.

    * Anticipeaza eventualele probleme / oportunitati si are initiativa in procesul de imbunatatire continua si in colaborarea cu colegii si superiorii pentru a imbunatati eficienta fabricii si a proceselor, costurilor si managementului.


    Calificari:


    * Studii medii finalizate: specializare chimie alimentara reprezinta un avantaj;
    * Experienta: minim 3 luni ani in control calitate sau industrie alimentara reprezinta un avantaj.

    Responsabilitati

    - Zilnic, evaluarea calitativa a ambalajelor pentru toate masinile aflate in functionare, conform Standardului Sistemului de Calitate Generic; inregistrarea datelor obtinute si comunicarea acestora catre cei implicati.

    - Pregateste si analizeaza zilnic probe AQC pentru chips (flat/max) privind umiditatea si continutul de ulei in vederea monitorizarii conformitatii produsului pe linie

    - Efectuarea capabilitatilor pe termen scurt, mediu si lung pentru liniile de fabricatie existente, evaluand continut de sare/ulei/umiditate/densitati, in vederea verificarii capabilitatii procesului/specificatiei.
    Prelevare probe;
    Analizare probe;
    Inregistrarea rezultatelor.

    - Analiza saptamanala In market conform Standardului de Calitate Generic, pentru chips (Lays/Max), snacks, pelete, popcorn vs. produsul competitorului cat si pentru produsele distribuite, atunci cand este necesar
    Monitorizarea si inregistrarea probelor;
    Evaluarea calitativa a ambalajului si a produsului (organoleptic/fizico chimic);
    Inregistrarea rezultatelor in baza de date.

    - Asigura documentatia conform Standardului de Calitate Generic

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Hybrid

    Aplica fara CV
    1800 - 2200 EUR NET / luna
    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (10)