Junior IT Specialist

Angajator: Studio Moderna
Domeniu:
 • IT Hardware
 • IT Software
 • Telecomunicatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 13.04.2021
  Scurta descriere a companiei

  STUDIO MODERNA is the leading omni-channel e-commerce and direct to consumer platform in Central and Eastern Europe, with vertically-integrated network reaching more than 300 million consumers across 20 countries, with headquarters in Slovenia and over 6000 employees across the globe and 310+ retail stores across CE Europe. Our well-known, trusted and enjoyable international brands are present all around the world: Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Top Shop, LiveActive, Wellneo, Rovus, Kosmodisk.

  We believe that our people are our greatest strength. We are successful in what we do because we hire, develop and empower smart people who have the passion to make a significant contribution to our business.

  We believe in helping our people reach their full potential. That is why continuous learning, new skill development and real time feedback are increasingly integral to our culture.


  Great brands, clear vision, amazing people...

  For more information about our company, please visit the websites www.studio-moderna.com and www.dormeo.ro.

  Cerinte

  Esti absolvent de studii superioare tehnice si vrei sa iti incepi o cariera in IT? Hai la noi in echipa!

  In perioada liceului ai avut curiozitatea de a dezasambla unitatea unui PC? Pentru prieteni si cunostinte erai “IT-istul de serviciu “cand aveau nevoie de o instalare de Windows? Atunci esti persoana pe care noi o cautam!
  Vei avea oportunitatea de a lucra intr-o companie multinationala si vei oferi suport helpdesk colegilor care lucreaza remote si la sediul firmei.
  Nu punem accent pe experienta, cautam o persoana curioasa, dornica de invatare si dezvoltare in domeniul IT.
  Prin suportul oferit colegilor si comunicarea constanta cu echipa, vei avea ocazia sa iti dezvolti si “people skills”.
  Avem un program foarte util de Helpdesk, care ne ajuta sa organizam si sa prioritizam solicitarile.
  Cunostintele de engleza si Microsoft Office sunt un plus.

  Responsabilitati

  Iti vei ocupa timpul cu ceea ce iti place:

  Instalari de Windows, software si drivere;
  Diagnosticarea și remedierea problemelor tehnice, de performanță a echipamentelor și a problemelor de conectivitate la internet;
  Administrarea drepturilor de acces la resurse (aplicații, documente, rapoarte).
  Ce iti oferim:
  Work from home;
  Posibilitati reale de crestere si avansare intr-o companie multinationala;
  Contract de munca pe perioada nedeterminata si pachet salarial atractiv (salariu, tichete de masa)+abonament la o clinica medicala;
  Atmosfera prietenoasa si antrenanta si un birou modern si atractiv;
  Studio Moderna SA (compania), în calitate de operator, prelucrează datele tale cu caracter personal in scopul selectarii si recrutarii pentru posturile vacante ale companiei. Conform legislației in vigoare, beneficiezi de următoarele drepturi: acces, rectificare, ștergere, restricționare a prelucrării, portabilitatea datelor, opoziție, de a nu fi supus unor decizii individuale automatizate, de a te adresa Autorității de Supraveghere.

  Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor tale, te invitam sa accesezi politica noastră de confidențialitate afișată pe website-ul companiei:

  Prin trimiterea CV-ului si aplicarea la unul din posturile companiei confirmi ca ai citit politica noastră de confidențialitate afișată pe website-ul companiei:

  Alte informatii

  Vino și tu să faci parte din povestea de succes Studio Moderna.

  Studio Moderna este cel mai important omnicanal, mulți-brand și direct către consumatori din Europa Centrală și de Est. Cu sediul central în Slovenia, cu peste 400 de magazine de vânzare cu amănuntul în Europa Centrală și de Est și peste 6 000 de angajați din întreaga lume, Studio Moderna reprezintă o rețea integrată vertical care ajunge la peste 360 de milioane de consumatori din 21 de țări. Creăm mărci excelente, de încredere care ajung în casele milioanelor de oameni, pentru a le simplifica și îmbunătăți viața de zi cu zi. Mărcile Studio Moderna internaționale cunoscute, de încredere și plăcute sunt prezente în întreaga lume: Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Top Shop, LiveActive, Wellneo, Rovus, Kosmodisk, Pink Panda. Credem în abordarea client-first și avem o gamă largă de asistență pentru clienți, spunem povești de succes, difuzăm pe mai mult de 300 de posturi TV și creăm conținut social media captivant și evenimente de live streaming.

  Lucrul la Studio Moderna este întotdeauna o aventură provocatoare!

  Credem că oamenii noștri sunt cea mai mare forță Studio Moderna. Avem succes în ceea ce facem, deoarece angajăm, dezvoltăm și împuternicim oameni inteligenți care au pasiunea să aducă o contribuție semnificativă la afacerea noastră. Ne mândrim cu oameni pozitivi, muncitori, cu minte deschisă, ambițioși și mereu focusați pe client. Credem în a-i ajuta pe oamenii noștri să-și atingă întregul potențial. De aceea, învățarea continuă, dezvoltarea de noi abilități și feedback-ul în timp real sunt din ce în ce mai integrate în cultura noastră. Inspiratoare și dinamică, o carieră la Studio Moderna înseamnă a rămâne în fața concurenței, a aduce rezultate remarcabile, precum și a face parte dintr-un set mare de oameni cu care să lucrați și furnizarea lumii cu mărci și produse de care vă mândriți.