Depune-ti CV-ul la Nestle – Angajatori de TOP Business

Angajator: Nestle Romania
Domeniu:
 • Management Trainee
 • Marketing
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 18.04.2021

  Ce profile cautam:

  Suntem in cautarea unui Customer Support Specialist dedicat, atent și perseverent, care sa reprezinte primul contact cu clientii si membrii clubului Nespresso.
  In conformitate cu standardele de calitate Nespresso, acesta este responsabil de imbunatatirea experientei clientilor, asigurandu-se ca acestia au toate informatiile dorite.

  Supply Chain Trainee (Full Time 8h/day) - Nestle Needs YOUth - Vrei o cariera si nu doar un loc de munca? Daca esti curios si organizat, ai o perspectiva analitica si o pasiune pentru managementul de proiect, avem un loc pentru tine in echipa noastra de planificare a cererii si aprovizionarii, ca membru cu norma intreaga (8h / zi), pentru o perioada de 1 an!

  De ce sa lucrezi la noi?

  Punem in prim plan angajatii si conditiile acestora de munca, prioritatea noastra fiind sa oferim un mediu sigur, sanatos, care sa contribuie la motivatia angajatilor nostri. Birourile Nestlé sunt echipate cu scaune ergonomice de calitate superioara, sisteme de iluminat cu becuri care reproduc lumina naturala, precum si o camera de relaxare cu scaun de masaj. De asemenea, sustinem un mediu de lucru flexibil si punem accentul pe responsabilitatea si autonomia individuala. in plus, fiecare angajat isi incepe dimineata cu o cafea sau un ceai, primeste cate un fruct pe zi si are acces la mii de carti prin platforma Bookster. 

  Despre noi:

  Cu ambitie si dorinta de a-ti depasi limitele, vei avea acces la o multitudine de oportunitati, insa adevarata realizare provine din sansele pe care le creezi tu insuti - prin ideile, pasiunea si experienta de care vei da dovada. Nestlé sustine dezvoltarea fiecarui angajat, punand accentul pe responsabilitatea si autonomia individuala, asigurand un mediu favorabil aspiratiilor si ambitiilor pe termen lung: un ritm de munca accelerat, o cultura bazata pe munca in echipa si o deosebita importanta acordata echilibrului dintre viata personala si cea profesionala.

  Mediul nostru organizational global, asigura un spectru foarte vast de experiente si perspective, intr-o gama larga de profesii. Experienta ta poate acoperi mai multe brand-uri, diverse categorii de business sau chiar multiple tari datorita faptului ca Nestlé nu este reprezentat doar de produsele si serviciile pe care le ofera, ci si de oamenii care

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Nestle Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Nestle Romania >>