Functionar economic si administrativ - Bragadiru

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile ABC Human Capital active.


Vezi toate job-urile Functionar economic si administrativ - Bragadiru active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Secretariat - Administrativ active pe Hipo.ro

Angajator: ABC Human Capital
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 15.04.2021
  Scurta descriere a companiei

  ABC Human Capital este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorul companiei, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.
  Anul 2005 a reprezentat momentul concretizarii unui ideal: fondarea unei agentii de recrutare si executive search ce pune la dispozitia clientilor sai atat consultanta in recrutare si headhunting, precum si intreaga gama de servicii aferente capitalului uman.
  Adaptam cu succes noile tendinte din domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.
  Activitatea noastra se traduce in solutii inteligente bazate pe baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si headhunting.

  Cerinte

  Cunostinte si experienta in contabilitate primara
  Persoana organizata si punctuala
  Orientare spre rezultat
  Comunicare excelenta
  Bune abilitati de relationare

  Responsabilitati

  Preluarea apelurilor telefonice, mesajelor, mailuri si redirectionarea lor;
  Primirea vizitatorilor si anuntarea persoanelor de contact din societate;
  Inregistrarea de documente, multiplicarea, stampilarea, scanarea, indosarierea, arhivarea diverselor documente ale companiei;
  Preluarea, inregistrarea, distribuirea la compartimentele implicate, indosariere si arhivarea corespondentei si a mesajelor primite din partea partenerilor, clientilor si a celorlalti angajati;
  Redactarea corespondentei de afaceri necesara desfasurarii activitatii zilnice;
  Transmiterea documentelor prin posta, fax, e-mail; preluarea / predarea corespondentei (prin curieri); Face comenzi catre curieri pentru preluarea coletelor si corespondentei ce trebuie expediate;
  Contracteaza servicii de transport pentru marfa;
  Contracteaza si urmareste realizarea materialelor promotionale, personalizate sau de marketing;
  Face rezervari pentru hotel, avion si coordoneaza organizarea evenimente diverse;
  Face programari pentru diverse activitati conform cerintelor din cadrul companiei (mentenanta, reparatii, verificari);
  Tine evidenta mostrelor, consumabilelor, cataloagelor, materialelor promotionale si de marketing aflate in stoc;
  Asigurarea protocolului in cadrul intalnirilor sau in cazul vizitatorilor, in conformitate cu cerintele zilnice;
  Elaborarea si redactarea documentelor si situatiilor cerute de management;
  Asigurarea suportului administrativ pentru toate departamentele firmei;
  Activitati de aprovizionare conform necesarului desfasurarii activitatii pentru toate departamentele firmei (protocol, produse curatenie, birotica, consumabile, echipamente protectie, alte);
  Gestionarea relatiei cu angajatii si tertii pentru solutionarea oricaror probleme aparute; Ofera suport clientilor in probleme diverse sau ii redirectioneaza in functie de problemele avute de acestia.
  Realizarea de traduceri in/din limba engleza – daca e cazul sau contracteaza aceste servicii;
  Pastreaza confidentialitatea documentelor si informatiilor cu care intra in contact;
  Respecta procedurile interne ale companiei;
  Asista la inventarele periodice, centralizeaza rezultatele inventarierii si le transmite catre departamentul contabilitate.
  Intocmeste rapoarte zilnice pentru managementul societatii;
  Are in responsabilitate arhivarea documentelor conform dispozitiilor legale si regulilor interne ale companiei. Are in responsabilitate distribuirea corecta a documentelor fiscale, cu respectarea prevederilor legale si a regulilor interne ale companiei.
  Este responsabila de completarea si actualizarea fisierelor de evidenta diverse de pe server conform dispozitiilor si regulilor companiei.
  Operareaza extraselor bancare.
  Facturareza marfurile catre clienti, conform comenzilor primite de la gestionari si conditiilor de plata primite de la departamentul comercial; ofera back-up pentru facturare in orice moment in cazul in care exista o alta persoana responsabila de facturare.
  Intocmeste proforme si urmareste incasarile de la clienti, cu anuntarea departamentelor de vanzari, tehnic sau facturare.
  Primeste si completeaza instrumentele de plata de la clienti; Tine evidenta instrumentelor de plata primite de la clienti, atat in programul de contabilitate cat si pe server; La scadenta anunta clientii de depunerea instrumentelor, conform procedurilor companiei; Anunta departamentul de vanzari de orice cereri de amanare a instrumentelor de plata de la clienti;
  Este responsabila de intocmirea registrul de casa conform dispozitiilor legale in vigoare.
  Ofera asistenta departamentului vanzari si Directorului General in orice problema legata de fisele clientilor, facturarea si orice alte probleme financiare. La dispozitia acestora, sau la solicitatea clientilor, trimite fise de tranzactii catre clienti si le ofera asistenta clientilor in orice alta problema financiara care poate aparea, sau ii redirectioneaza pe acestia catre persoana care ii poate ajuta.
  Intocmeste facturi de chirii si utilitati catre chiriasi.
  Ofera suport clientilor in probleme financiare: facturi, fise de platitor, probleme diverse.
  Operareaza, la cerere, facturile de achizitii de marfa interne si externe conform facturilor primite si receptiilor intocmite de gestionari sau altor proceduri interne ale firmei; Pentru facturile de import, intocmeste ciornele de receptie pe care le trimite gestionarilor pentru receptionarea marfurilor;
  Operareaza, la cerere, facturile de achizitii de la furnizori, altele decat cele de marfa (servicii, mijloace fixe, obiecte de inventar, etc);

  Alte informatii

  Locatie: Bragadiru