Receptioner/a

Angajator: Sanador
Domeniu:
 • Relatii Publice
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 13.04.2021
  Scurta descriere a companiei

  SANADOR a luat fiinta pentru ca avem o misiune. Stim ca sanatatea este cea mai importanta pentru tine, iar noi suntem aici ca sa incercam sa trecem impreuna peste orice obstacol. Iti ascultam problemele si dezvoltam pentru tine tratamente personalizate.

  SANADOR inseamna medici de elita, tehnologie de top si grija fara cusur. Ne-am propus sa demonstram aceste lucruri zi de zi. Clinica SANADOR Decebal, inaugurata in 2001, este cea dintai unitate SANADOR si s-a facut remarcata inca de la inceput prin profesionalismul echipei medicale. In 2006, am deschis SANADOR Victoriei, prima clinica medicala dotata cu laborator propriu de analize medicale. Am continuat sa investim capital si expertiza pentru cele mai bune tratamente medicale, astfel ca, in 2011, am inaugurat Spitalul SANADOR, cel mai mare spital clinic privat din Romania, cu 413 paturi si 10 sali de operatie, cu una dintre cele mai performante sectii de terapie intensiva (adulti si copii), compartiment de primiri urgente, flota proprie de ambulante si linii de garda permanente, inclusiv laborator de analize si radiologie imagistica medicala de top.

  Valorile Sanador sunt excelenta, inovatie, integritate, empatie si spirit de echipa. Avem misiunea de a imbunatatii calitatea vietii pacientilor prin acces la cele mai bune tehnologii si servicii medicale si suport din partea unei echipe de medici dedicati si profesionisti. Dorinta Sanador este de a deveni primul loc si prima optiune a pacientilor in materie de servicii medicale. Ne dorim sa stabilim un standard inalt in ceea ce inseamna grija pentru pacient, respect, compasiune si profesionalism si sa oferim cel mai bun pret pentru servicii medicale de top.

  In prezent, echipa Sanador numara peste 1 600 de angajati si peste 1 500 de medici colaboratori, echipa cu o indelungata experienta si de un inalt profesionalism ce au ca unic scop, sa claseze Sanador drept un centru medical de referinta din Bucuresti ce poate asigura asistenta medicala completa cu ajutorul tehnologiei ultraperformante pentru diagnosticare si tratament.

  Cerinte

  - Studii medii/superioare finalizate
  - Cunostinte MS Office
  - Cunostinte limba engleza – nivel mediu
  - Abilitati dе comunicare si relationare pacient;
  - Persoana calma, toleranta, cu abilitati dе rezolvare a problemelor;
  - Persoana activa, comunicativa, amabila si eficienta;
  - Experienta min. 1 an in receptie/secretariat - constituie avantaj experienta in clinica sau cabinet medical;
  - Dorinta dе implicare intr-un mediu dе inalt profesionalism;
  - Disponibilitate dе lucru in ture dе zi/noapte.

  Responsabilitati

  - Intаmpina, informeаzа, progrаmеazа si indrumа pаcientii in clinicа/spitаl;
  - Anunta evеntuаlеlе modificаri de program, consultаtii sau timpul de еliberаre a rezultatelor;
  - Inregistreaza informatiile personale ale pacientilor in baza de date conform cu datele din actul de identitate prezentat;
  - Efectueaza (re)programarile si confirmarile consultatiilor/investigatiilor clinice/de laborator;
  - Inregistreaza investigatiile efectuate catre fiecare pacient;
  - Incaseaza contravaloarea serviciilor medicale efectuate si elibereaza facturi/chitante;
  - Preia apelurile telefonice transferate catre receptie, furnizeaza informatii telefonic, transfera apelurile receptionate catre departamentele specializate;
  - Depune toate eforturile pentru rezolvarea eficienta a situatiilor limita.

  Alte informatii

  Oferta beneficii:

  - Pachet salarial atractiv (salariu, tichete de masa)
  - Oportunitatea de a lucra intr-o echipa profesionista, tanara, dinamica;
  - Program flexibil;
  - Management dedicat, orientat spre atingerea obiectivelor;
  - Traininguri periodice;
  - Abonament medical, pachet special pentru angajati;
  - Posibilitati de promovare si dezvoltare profesionala in domeniu

  Descrierea companiei

  Sanador este o companie cu capital 100% romanesc, care furnizeaza intreaga gama de servicii medicale.
  Infiintata in 2001 Sanador a avut o dezvoltare continua, exclusiv organica, fara nici o achizitie.
  In anul 2011 Sanador a inaugurat cel mai mare spital privat generalist din Romania, cu 413 paturi si 10 sali de operatie, avand una dintre cele mai performante sectii de terapie intensiva adulti si neonatologie.
  In tot acest timp, Sanador a atras unii dintre cei mai performanti medici si personal mediu de inalt profesionalism, reusind sa atinga performante deosebite, chiar si premiere medicale in Romania. Mizand foarte mult pe resursa umana, Sanador a dezvoltat permanent procesul de recrutare, atragand oameni care sa se simta mandri ca fac parte din aceasta companie.