INFIRMIER / MENAJERA (m/f)

Angajator: Sanador
Domeniu:
 • Altele
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 28.07.2021
  Scurta descriere a companiei

  SANADOR a luat fiinta pentru ca avem o misiune. Stim ca sanatatea este cea mai importanta pentru tine, iar noi suntem aici ca sa incercam sa trecem impreuna peste orice obstacol. Iti ascultam problemele si dezvoltam pentru tine tratamente personalizate.

  SANADOR inseamna medici de elita, tehnologie de top si grija fara cusur. Ne-am propus sa demonstram aceste lucruri zi de zi. Clinica SANADOR Decebal, inaugurata in 2001, este cea dintai unitate SANADOR si s-a facut remarcata inca de la inceput prin profesionalismul echipei medicale. In 2006, am deschis SANADOR Victoriei, prima clinica medicala dotata cu laborator propriu de analize medicale. Am continuat sa investim capital si expertiza pentru cele mai bune tratamente medicale, astfel ca, in 2011, am inaugurat Spitalul SANADOR, cel mai mare spital clinic privat din Romania, cu 413 paturi si 10 sali de operatie, cu una dintre cele mai performante sectii de terapie intensiva (adulti si copii), compartiment de primiri urgente, flota proprie de ambulante si linii de garda permanente, inclusiv laborator de analize si radiologie imagistica medicala de top.

  Valorile Sanador sunt excelenta, inovatie, integritate, empatie si spirit de echipa. Avem misiunea de a imbunatatii calitatea vietii pacientilor prin acces la cele mai bune tehnologii si servicii medicale si suport din partea unei echipe de medici dedicati si profesionisti. Dorinta Sanador este de a deveni primul loc si prima optiune a pacientilor in materie de servicii medicale. Ne dorim sa stabilim un standard inalt in ceea ce inseamna grija pentru pacient, respect, compasiune si profesionalism si sa oferim cel mai bun pret pentru servicii medicale de top.

  In prezent, echipa Sanador numara peste 1 600 de angajati si peste 1 500 de medici colaboratori, echipa cu o indelungata experienta si de un inalt profesionalism ce au ca unic scop, sa claseze Sanador drept un centru medical de referinta din Bucuresti ce poate asigura asistenta medicala completa cu ajutorul tehnologiei ultraperformante pentru diagnosticare si tratament.

  Cerinte

  - Persoana motivata, proactiva, cu un ridicat grad dе responsabilitate si seriozitate;
  - Curs dе specialitate;
  - Disponibilitate dе adaptare la nou

  Responsabilitati

  Infirmier/а:

  - Pregătеsc pаturile şi schimbă lenjеriа pеrsoаnelor intеrnаtе;
  - Efectuеаză sau participă lа еfеctuаrеa toalеtei zilnice а persoаnelor internate imobilizate, ori de câte ori este nevoie, cu respectarea normelor de igienă;
  - Acordă sprijin persoanelor internate, pentru efectuarea toaletei zilnice;
  - Acordă sprijin persoanelor internate, pentru satisfacerea nevoilor fiziologice (ploscă, urinar, tăviţe renale şi altele asemenea);
  - Asigură curăţenia, dezinfecţia şi păstrarea recipientelor utilizate;
  - Ajută la pregătirea persoanelor internate în vederea examinării;
  - Transportă lenjeria de pat şi de corp utilizată în containere speciale la spălătorie şi aduc lenjeria curată în containere speciale, cu respectarea circuitelor igienice;


  Menajera:

  - Efectuează zilnic curăţenia în condiţii corespunzătoare a spaţiilor repartizate;
  - Execută dezinfecţia zilnică a mobilierului din spaţiile unde îşi desfăşoară activitatea personalul sediului;
  - Curăţă şi spală, ori de câte ori este necesar, geamurile din interiorul şi exteriorul clinicii;
  - Curăţă şi dezinfectează zilnic grupurile sanitare cu materiale şi ustensile specifice acestor locuri;
  - Asigură aprovizionarea cabinetelor si a grupurilor sanitare cu materialele necesare;
  - Colectează recipientele speciale cu obiecte înţepătoare infecte precum şi sacii cu deşeuri sanitare infecte şi asigură transportul lor în spaţiile amenajate special pentru depozitare conform prevederilor legale în vigoare, în vederea predării serviciului care efectuează neutralizarea;
  - Colectează sacii cu gunoi menajer şi ii depozitează conform legislaţiei în vigoare;
  - Asigură curăţenia parcului auto.

  Alte informatii

  Descrierea companiei

  Sanador este o companie cu capital 100% romanesc, care furnizeaza intreaga gama de servicii medicale.

  Infiintata in 2001 Sanador a avut o dezvoltare continua, exclusiv organica, fara nici o achizitie.

  In anul 2011 Sanador a inaugurat cel mai mare spital privat generalist din Romania, cu 413 paturi si 10 sali de operatie, avand una dintre cele mai performante sectii de terapie intensiva adulti si neonatologie.

  In tot acest timp, Sanador a atras unii dintre cei mai performanti medici si personal mediu de inalt profesionalism, reusind sa atinga performante deosebite, chiar si premiere medicale in Romania. Mizand foarte mult pe resursa umana, Sanador a dezvoltat permanent procesul de recrutare, atragand oameni care sa se simta mandri ca fac parte din aceasta companie.