Specialist Servicii Clienti Marriott

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Banca Transilvania active.


Vezi toate job-urile Specialist Servicii Clienti Marriott active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Banca Transilvania
Domeniu:
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 18.05.2021
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Banca Transilvania (BT) este cel mai mare grup financiar din Romania. Misiunea sa este de a sustine dezvoltarea mediului de afaceri si comunitatile din care face parte, oriunde si oricand. Cu respect, pasiune si idei noi, banca sustine responsabil vise care se transforma in realizari. Viziunea BT este de a deveni o banca tot mai buna pentru clienti, echipa si actionari.

    Cerinte

    Iti place domeniul vanzarilor si faci asta de minimum 3 ani? Ai luat examenul de licenta si te pricepi sa te faci inteles, indiferent ca vorbim despre clienti, colegi sau doamna de la floraria din colt? Prietenii iti spun ca ai atitudine pozitiva si calitati de teamplayer adevarat?
    Despre engleza nu te mai intrebam, stim ca urmaresti postarile cool de pe youtube si pinterest :).
    Daca ai raspuns cu “da” la minim trei din intrebarile de mai sus, ai intrat direct pe lista noastra scurta si ti-ai marit sansele sa intri in spiritul #peopleofBT.

    Responsabilitati

    Iti doresti un job altfel?
    Hai sa:
    Cunosti produsele si serviciile noastre. Iti va face placere sa le promovezi, pentru ca raspund eficient unui complex de nevoi prezente din ce in ce mai mult in randul clientilor nostri;

    Comunici cu clientii bancii (exact ce iti place tie :)) si pe baza nevoilor pe care le identifici le recomanzi produsele sau serviciile potrivite;

    Procesezi operatiuni cu numerar/ fara numerar in functie de specificul tranzactiei;

    Oferi sprijin clientilor pentru a se imprietenii si folosi toate canalele alternative prin care pot efectua operatiuni si interactiona cu banca.

    Mai mult decât o echipă, #peopleofBT inseamna curaj, incredere si empatie. Asta spun despre noi viitorii tai colegi care ne-au votat ”Banca nr.1” în clasamentul realizat de Angajator de Top.

    Alte informatii

    Altfel…
    Faptul ca suntem cel mai mare grup financiar din Romania ne responsabilizeaza sa sustinem dezvoltarea mediului de afaceri si comunitatile din care facem parte, oriunde si oricand. Ne place sa incurajam vise indraznete fie ca sunt ale colegilor sau ale clientilor nostri si suntem foarte bucurosi sa le vedem devenind realitate.

    Cei peste 2,5 milioane de clienti si cei peste 7.000 de colegi ne dau in fiecare zi increderea ca putem fi mai buni. Asa am reusit sa atragem alaturi de noi actionari puternici, precum Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si sa fim singurul brand bancar romanesc prezent in Brand Finance 500 Ranking 2018 si Cel mai valoros brand bancar din Romania, conform Brand Finance Romania 2017.

    Ce zici, merita sa te alaturi echipei?

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (206)