Depune-ti CV-ul la Cegedim - Angajatori de TOP Business

Angajator: Cegedim Service Center
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Management - Consultanta
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 13.04.2021
  Prin prisma succesului inregistrat de-a lungul celor peste 3 ani de activitate, compania Cegedim are peste 300 de angajați care ne-au ales ca sa construim impreuna un centru de excelenta operationala. Oferim un mediu de lucru placut, dinamic, plin de oportunitati, in care initiativa fiecarui coleg este incurajata si apreciata.

  Cegedim ofera solutii creative si eficiente pentru a raspunde nevoilor de business ale clientilor, satisfactia lor fiind pe loc prioritar pentru noi. Vocatia noastra este de a CREA echipe profesioniste, de a SPORI competentele angajaților noștri pentru a le oferi oportunități reale de dezvoltare si parcursuri de crestere in cariera si, în final, de a ne CONSTRUI propria identitate Cegedim Service Center in Romania!

  Venim in intampinarea candidatilor cu roluri diverse, precum: Consilier hotline, Suport helpdesk, Specialist payroll, Specialist HR, Consultant HRIS, precum si Dezvoltator Javascript. Cultura noastra organizationala pune accentul pe oameni si pe potentialul lor. Suntem o structura in plina crestere, demaram noi activitati si proiecte, iar in anul 2021 continuam sa ne optimizam metodele de lucru si ne propunem sa crestem echipa pana la 370 de colegi.

  La Cegedim fiecare zi incepe cu « un grand sourire » si se incheie cu « une grande satisfaction »! Ne dorim colegi care sa se simta bine la noi, sa fie productivi, capabili sa tina pasul cu exigentele clientilor si care sa fie motivati sa se dezvolte personal si profesional in cadrul companiei.