Inginer Junior Productie

Angajator: Haier
Domeniu:
 • Inginerie
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Ploiesti
 • Actualizat la: 08.05.2021
  Scurta descriere a companiei

  #WeHaier: Alătură-te profesioniștilor pasionați!

  Haier Europe este parte a grupului Haier Smart Home, grupul numărul 1 în industria de electrocasnice şi în clasamentul Fortune 500 de companii la nivel global. Printre cele mai cunoscute branduri Haier se numară Candy, Hoover, General Electric Appliances.
  Haier Europe construiește în Ariceştii Rahtivani (Prahova) prima fabrică de produse frigorifice premium, echipată cu tehnologie modernă Industry 4.0. Cu un număr de peste 600 de angajați si cu o suprafață de peste 60.000 mp, fabrica va începe producția în această primăvară.

  Listată la bursa din Shanghai din 1993, Haier Smart Home este prezentă pe 5 continente cu 25 de parcuri industriale, 10 centre de cercetare dezvoltare şi peste 100.000 de angajaţi, iar reţeaua de vânzări acoperă mai mult de 160 de ţări din toată lumea. Viziunea grupului Haier este să devină prima alegere a consumatorilor în soluțiile pentru case inteligente, iar în ultimii ani s-a concentrat pe dezvoltarea electrocasnicelor eficiente şi conectabile la internet. Strategia Haier este să construiască în România prima fabrică de electrocasnice conectabile din Europa.

  Dezvoltăm echipa din România punând preț pe respect și profesionalism, iar pasiunea pentru tehnologie și dorința de a învăța cât mai mult sunt un avantaj.

  Cerinte

  - Diplomă de Licență în domeniul Ingineriei - Mecanică, Chimică etc.;
  - 2 ani experiență în domeniul fabricației.

  Responsabilitati

  - Colaborează cu echipa pentru proiectarea proceselor de producție;
  - Colaborează cu echipe mixte pentru a asigura atingerea indicatorilor de performanță pentru mașinile noi și existente;
  - Monitorizează performanța tuturor mașinilor de pe linia de producție, colaborează cu echipa pentru a obține cei mai buni parametrii;
  - Redactează și propune spre aprobare instrucțiuni de lucru noi și revizuite pentru zona de responsabilitate desemnată;
  - Contribuie la îmbunătățirea procesului de producție prin implementarea de măsuri concrete și proiecte.