Programul de Stagii - Drive Your Future 2021 - Robotica

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Renault Group Romania active.


Vezi toate job-urile Programul de Stagii - Drive Your Future 2021 - Robotica active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Hardware active pe Hipo.ro

Angajator: Renault Group Romania
Domeniu:
  • Inginerie
  • Internship
  • IT Hardware
  • Tip job: stagiu de practica
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Mioveni
  • Pitesti
  • Actualizat la: 07.06.2021
    Remote work: On-site

     

    START SPRE VIITORUL TĂU

    Ai făcut deja primul pas în cariera pe care ți-o dorești!

    Bine ai venit pe pagina Programului de stagii de practică Drive Your Future, unul dintre cele mai importante și variate programe de stagii din România!

    În fiecare an lansăm teme de stagiu în toate meseriile Groupe Renault România, disponibile în locațiile în care suntem prezenți: București, Mioveni, Titu, Pitești și Oarja. Din 2002 până în prezent, peste 2500 de studenți au fost stagiari Drive Your Future, iar peste 40% dintre aceștia ne-au devenit între timp și colegi.

    Suntem bucuroși să te anunțăm că am publicat temele de stagiu pentru anul universitar 2020-2021, pe care poți să le consulți mai jos. Vrem să descoperim ce te pasionează și te invităm să îți alegi temele care te interesează. Iar de aici, mai ai doar un pas: apasă butonul « Aplică », iar noi vom lua în considerare opțiunile tale.

    Dacă profilul tău corespunde temei de stagiu pentru care ai aplicat, te vom invita să participi la un interviu pentru a ne cunoaște mai bine.

    Stagiile durează între trei și șase luni, în funcție de specificul activității.

    Fii stagiar Groupe Renault România și pune-ți amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricație, logistică, vânzare, post vânzare și finanțare.

    Să fii stagiar Groupe Renault România înseamnă să beneficiezi de:

    • Îndrumarea unui tutore care te va ghida și îți va oferi suportul necesar punerii în practică a cunoștințelor teoretice dobândite în timpul cursurilor.
    • Bursă lunară progresivă în valoare de 1.400 lei. Dacă ți-a plăcut primul stagiu și ne-ai convins cu pasiunea și dorința ta de a continua să inovezi, vei beneficia de 1.600 lei la următorul stagiu desfășurat alături de noi.
    • Posibilitatea realizării lucrării de licență și/sau echivalării orelor de practică incluse în programa universitară prin stagiul desfășurat în cadrul Groupe Renault România.
    • Program flexibil pe care îl poți consulta pentru fiecare temă de stagiu. Programul și data de început a stagiului pot fi adaptate disponibilității tale în cadrul interviului cu tutorele.
    • Acces la cele mai noi informații din industria auto.
    • Mediu de lucru multicultural.
    • Acces la platforma de cursuri online, Learning@Alliance, unde poți urma cursuri care îţi vor fi utile la îndeplinirea planurilor tale de carieră. Vei găsi cursuri atât tehnice, cât și de dezvoltare personală.

    Împreună cu echipa din care faci parte te vei implica în proiecte de impact din lumea auto. Ideile tale inovatoare vor contribui la crearea vehiculului viitorului.

    Imaginează-te în echipa noastră, bagă într-a-ntâia şi alege-ţi temele pentru programul de stagii Drive Your Future 2021!

    Pentru a finaliza aplicarea vei fi directionat catre pagina de cariere Grup Renault Romania. Acolo vei putea selecta tema pentru stagiul de practica.
     

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Popesti Leordeni,

    Hybrid

    BUCURESTI, Ilfov,

    Vezi job-uri similare (556)