Dealer Online (Romana, Turca, Engleza)

Angajator: ManpowerGroup Romania
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 12.04.2021
  Scurta descriere a companiei

  De peste 70 de ani, ManpowerGroup reprezinta puntea de legatura intre milioane de persoane si piata muncii, prin brandurile sale Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions si Right Management. Compania este prezenta pe piata din Romania din 2003, iar in acesti ani peste 400 de clienti si zeci de mii de candidati au avut incredere in noi pentru a le oferi flexibilitatea, agilitatea, talentele, competentele si oportunitatile de care au nevoie. Indiferent daca va aflati la inceput de drum, sau sunteti profesionisti experimentati, brandurile ManpowerGroup va pot oferi oportunitatile potrivite de a va dezvolta, a dobandi noi abilitati si competente, a fi expusi la proiecte pline de provocari si a creste profesional.

  Cerinte

  Daca esti la inceput de cariera si iti doresti un job sub lumina reflectoarelor, aplica!
  Pozitia este de Dealer Online cu limba Romana, Engleza, sau Turca, nivel avansat, iar clientul nostru iti va pune la dispozitie un training platit care sa-ti asigure rezultate foarte bune pe toata perioada contractuala, importanta fiind dorinta ta de dezvoltare profesionala.

  Responsabilitati

  Avem nevoie de pesoane carismatice, orientate catre client, cu bune abilitati de comunicare si dispuse sa lucreze in trei ture de lucru astfel:
  06:00 – 14:00;
  14:00 – 22:00;
  22:00 – 06:00.
  Locatia - Bucuresti
  Pachet salarial foarte bun pentru cineva la inceput de cariera, bonus lunar, spor de noapte, la care se adauga si o asigurare medicala privata.