Waiter / Ospatar

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile JW Marriott Grand Hotel active.


Vezi toate job-urile Waiter / Ospatar active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Turism active pe Hipo.ro

Angajator: JW Marriott Grand Hotel
Domeniu:
  • Turism
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 24.07.2023
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Marriott International is the largest global hospitality company with 30 hotel brands represented in over 6,000 properties in 122 countries and growing.

    JW Marriott is part of Marriott International's luxury portfolio and consists of more than 70 beautiful properties in gateway cities and distinctive resort locations around the world. Our associates deliver sophisticated and warmly authentic service in a comfortable and luxurious atmosphere that cultivates fulfilling experiences for both our associates and our guests.

    Whether you are a seasoned hospitality professional or just beginning your career, Marriott has endless opportunities for you to explore. To search all jobs or learn more about Marriott careers: www.marriott.com/careers.

    To learn more about Marriott careers and submit your application, please go to www.marriott.com/careers.

    Chat, engage and follow us on social media.
    Facebook
    Twitter
    LinkedIn
    Instagram
    @lifeatmarriott on Snapchat

    So, we ask, where will your journey take you?

    Marriott International is an equal opportunity employer committed to hiring a diverse workforce and sustaining an inclusive culture. Marriott International does not discriminate on the basis of disability, veteran status or any other basis protected under federal, state or local laws.

    Cerinte

    Esti pasionat de domeniul Food and Beverage si iti place foarte mult sa-i faci pe ceilalti sa se simta ca acasa? Lucrand alaturi de noi, vei ajunge sa relationezi si sa intalnesti oameni din intreaga lume in timp ce iti construiesti cariera. Alatura-te noua si vei avea ocazia sa te dezvolti invatand de la cei mai buni profesionisti din domeniul ospitalitatii. Indiferent de drumul pe care il vei urma, ne vom asigura ca te simti ca acasa.

    Ce cautam:
    • Bune abilitati de conversatie in limba engleza;
    • Spirit de echipa;
    • Atitudine pozitiva si abilitati foarte bune de relationare cu ceilalti;
    • Experienta anterioara de servire reprezinta un mare avantaj.

    Responsabilitati

    Impactul tau:
    Se spune ca prima impresie conteaza. Tu esti cel care influenteaza prima impresie a oaspetilor atunci cand vin in restaurantele noastre. Maniera in care intampini oaspetii, salutul tau cald si comportamentul tau prietenos nu trec neobservate niciodata. In fiecare zi iti propui sa oferi fiecarui oaspete o experienta care le va ramane in minte mult timp dupa vizita lor.

    Ce vei face:
    • Urezi bun venit oaspetilor si ii conduci prompt la masa;
    • Servesti mancare si bauturi oaspetilor, facand recomandari, daca este nevoie;
    • Folosesti cunostintele de meniu pentru a ajuta oaspetii cu intrebari si solicitari speciale;
    • Inregistezi tranzactiile in sistemul restaurantului corect si in timp util;
    • Verifici constant nivelul de satsifactie al oaspetilor;
    • Cureti mesele si te asiguri ca sarcinile de sfarsit de tura sunt efectuate.

    Alte informatii

    Te invitam sa te alaturi familiei noastre globale. Indiferent daca esti incepator sau deja experimentat in industria ospitalitatii, in echipa noastra vei fi apreciat intotdeauna pentru talentul tau natural. Energia ta pozitiva si placerea de a-i servi pe ceilalti sunt doua dintre cele mai importante motive pentru care oaspetii nostri se intorc la noi iarasi si iarasi.

    Marriott International este cea mai mare companie cu prezență globală din domeniul ospitalitatății, având 30 de brand-uri hoteliere distincte, peste 7.000 de proprietăți în 122 de țări.

    JW Marriott face parte din portofoliul de lux al Marriott International și este format din mai mult de 80 de proprietăți frumoase în orașe gateway și locații distincte din întreaga lume.

    La JW Marriott®, credem cu tărie că modul special în care ne tratăm oaspeții începe cu modul în care ne tratăm angajații. Angajamentul nostru pe termen lung este motivul pentru care peste 100 dintre angajați sunt alături de noi de peste 10 ani.

    Hotelurile noastre oferă o experiență de lucru diferită de oricare alta. Veți face parte dintr-o comunitate și vă veți bucura de o adevărată camaraderie cu un grup divers de colegi de muncă. JW Marriott oferă oportunități de training, dezvoltare, recunoaștere și, cel mai important, un loc în care vă puteți urmări cu adevărat pasiunile într-un mediu de lux. Tratarea oaspeților în mod excepțional începe cu modul în care avem grijă de asociații noștri. Acesta este The JW Treatment ™.

    Marriott International este un angajator care pune in aplicare o politica de egalitate de șanse, este hotarât sa angajeze o forta de munca diversa și sustine o cultura incluziva.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,