Last days to apply to the webinar: Can work be fun? What makes work fun? Can it always be fun? What is fun? @ Angajatori de TOP Business

This job is no longer active!

View all ads BAT Romania active


View all ads Last days to apply to the webinar: Can work be fun? What makes work fun? Can it always be fun? What is fun? @ Angajatori de TOP Business active on Hipo.ro

View all ads Accounting - Finance active on Hipo.ro

View all ads Internship active on Hipo.ro

View all ads Management Trainee active on Hipo.ro


Company: BAT Romania
Domain:
  • Accounting - Finance
  • Internship
  • Management Trainee
  • Ad type: event
    Ad level: Student/Graduate
    Location:
  • BUCHAREST
  • Ploiesti
  • Updated at: 31.03.2021
    Remote work: On-site

    British American Tobacco. Angajăm peste 57.000 de angajați și, având peste 200 de mărci în portofoliul nostru, realizăm țigara aleasă de unul din opt din cei un miliard de fumători adulți din lume. Deținem poziții de piață solide în fiecare dintre cele patru regiuni ale noastre - America; Asia Pacific; Europa de Est, Orientul Mijlociu și Africa; și Europa de Vest - și suntem lideri în peste 60 de piețe.


    Hai la webinarul: Can wotk be fun? What makes work fun? Can it always be fun? What is fun?




    SPEAKERS

    Ana Vasile este HR Global Graduate în cadrul BAT Trading România, alăturându-se programului în septembrie 2020. Ana este o persoană pasionată de resurse umane, employer branding, project management și voluntariat. Pe parcursul anilor de facultate, aceasta s-a implicat ca și coordonator a diverse proiecte în zona de resurse umane și dezvoltare a tinerilor, într-o asociație de studenți din București, dar și ca student Erasmus, ieșind continuu din zona de confort. Înainte de a se alătura programului de Global Graduates din BAT, ea și-a urmat pasiunea pentru HR ca și Talent Acquisition Specialist într-o companie americană din domeniul IT software, unde a coordonat procesele de recrutare end-to-end, dar și activitățile din zona de employer brand.

    În prezent, Ana este parte din echipa de employer brand BAT România, fiind unul dintre coordonatorii campaniei de anul acesta, dar și a proiectului de orientare accelerată în carieră marca BAT România – BAT Talent Bootcamp.


    Madalina Sacaliuc este HR Global Graduate în cadrul BAT Global Business Services ENA din februarie 2020. S-a alaturat BAT GBS inca din anul 2018, facand initial parte din echipa de HR Operations ca si Employee Administration Specialist. Pasionata de resurse umane, psihologie sociala si comportament uman, a studiat Sociologia si si-a urmat pasiunea pentru HR ca si Human Resources Officer intr-o companie franceza de consultanta inca din timpul studiilor. A dobandit astfel experienta in zona de HR administation, payroll si legislatia muncii. În prezent este parte din echipa de employer brand BAT GBS, coordonand campaniile de anul acesta, in stransa colaborare cu BAT Trading.

    Cand nu este HR, Mada este artist vizual, militanta pentru drepturile omului si visatoare prin excelenta.


    Anca Paun lucrează în cadrul CES Area, ca parte a echipei de marketing. Țelul ei este să susțină specialiștii în marketing să dezvolte abilități și o mentalitate potrivite pentru viitor pentru a le aduce rezultate cât mai bune, într-un timp mai rapid, cu mai puține eforturi sau investiții diferite.

    În calitate de Agile Champion, sper să susțin această zona într-o tranziție ușoară către A FI și A FACE Agile în proiecte între departamente și, în cele din urmă, să ne ajute să ne facem munca mai distractivă, mai plăcută, oferind în același timp rezultate și valoare.



    DATA:
     31 Martie | 15:00 - 15:45




    Bine de știut:

     

    • Participarea este gratuită;
    • Sesiunile de Webinar durează 45 de minute;
    • Doar candidații care se încadrează în cerințele companiei vor putea participa;
    • Poți participa la unul sau mai multe webinarii dacă acestea nu se suprapun.

    * Prin înregistrarea la acest eveniment, sunteți de acord că datele dvs. personale vor fi utilizate de Catalyst Solutions pentru a vă permite să participați la eveniment (prin înregistrare, confirmare, înregistrare pentru eveniment). De asemenea, înțelegeți și acceptați termenii și condițiile Hipo.ro.

    Applying to this job ad you give your consent for your information to be processed by BAT Romania .
    Please read the Personal Data Processing Policy, BAT Romania >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (457)