Unit Manager Bucuresti

Angajator: Cloud Kitchen
Domeniu:
  • Turism
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: peste 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 06.03.2021
    Scurta descriere a companiei

    Cloud Kitchen este un concept nou pe piata din Romania. Suntem o bucatarie ultra-moderna, cu mai multe statii de lucru impartite fiecare pe specificul ei, si ne propunem sa livram rapid mancare sustenabila prin platformele de delivery. Dorim ca in scurt timp sa devenim sinonimi cu termenul de reliability, printr-o calitate constanta a preparatelor si o prezentare de takeaway care pune clientul pe primul loc.
    Avem un plan ambitios de expansiune, de aceea pretuim persoanele care respecta si inteleg rigorile brandului si ne ajuta in dezvoltarea acestuia.

    Cerinte

    - Responsabiliate si punctualitate. Iti asumi meritele, dar si esecurile si realizezi ca sunt parte a evolutiei
    - Capabil sa te mulezi pe un program flexibil
    - Orientat catre solutii
    - Gasesti rapid solutii eficiente si nu cedezi presiunii
    - Delegi intr-un mod optim
    - Orientat catre produs si client
    - Abilitati de comunicare excelente
    - Team-player, cu abilitati interpersonale. Asumare si comunicare in echipa, initiativa, implicare si flexibilitate
    - Lider, care poate sa conduca prin exemplu, dar si sa se impuna
    - Pasiune pentru HoReCa, bucatarie si F&B
    - Minim 4-5 ani experienta pe un post similar de conducere in industria F&B
    - Realizari notabile si cuantificabile in cariera
    - Cunostinte solide despre bucatarie, legislatie, HACCP
    - Abilitatea de a prezenta verbal si in scris diverse proiecte

    Reprezinta atuu-uri

    - Permis categoria B
    - Familiaritate cu aplicatii de gestiune, ERP, agregatori de comenzi (Glovo, foodpanda, Bolt Food etc.)
    - Experienta pe un post de conducere in fast food, QSR sau Delivery reprezinta un atuu
    - Cunostinte solide de engleza
    - Cunostinte solide de Excel si PowerPoint

    Responsabilitati

    - Gestioneaza si coordoneaza activitatea zilnica a unitatii
    - Supervizeaza colegii din bucatarie care se ocupa de productia de mancare, asigurand consistenta
    - Supervizeaza colegii din bucatarie care se ocupa de productia de mancare, asigurand respectarea timpilor de comanda
    - Asigura consistenta prin: rapiditatea si acuratetea comenzii, calitatea mancarii, respectarea standardului calitatii brandului
    - Gestioneaza costurile unitatii (gaseste modalitati de a le reduce si a le optimiza), navigand P&L pentru a atinge KPI setati de brand
    - Atinge obiectivele de vanzari ale brandului prin: rapiditate, calitate, constanta, minimizarea pierderilor alimentare
    - Extrage informatii despre vanzari din ERP, de la Directorul Executiv si Marketing Manager, asigurandu-se ca toate cantitatile gatite sunt in parametrii statisticilor din ERP
    - Supervizeaza respectarea normelor sanitar veterinare si HACCP; SSM si PSI
    - Tine pontajul si programul colegilor (folosind sistemul automat de pontaj si tableta)
    - Motiveaza constant colegii pentru a obtine rezultate si a creste productivitatea
    - Seteaza si atinge obiective in bucatarie si in unitate
    - Se ocupa de angajari si trainingul colegilor, concentrandu-se pe cresterea continua a acestora, respectand in acelasi timp si bugetul
    - Relationarea cu clienti si cu livratori
    - Verificare incasari si documente fiscale
    - Intocmire necesar cu bucatarii si casierii
    - Se asigura de respectare retetar, ordine asamblare si branding
    - Implementeaza viziunea brandului si gaseste solutii in concordanta cu aceasta
    - Hands-on cu HR, bucatarie, finante si operatiuni. Se coordoneaza cu departamentele respective si ia asupra lui parte din acele activitati
    - Se ocupa zilnic de inventar si comenzi
    - Plaseaza comenzile de materie prima si marfa. Tine legatura cu furnizorii
    - Follow-up zilnic si saptamanal pe comenzi pentru a se asigura ca acestea sunt corecte
    - Se asigura ca toate comenzile plasate respecta termenele de plata pentru a asigura cash-flow-ul unitatii
    - Se coordoneaza cu Directorul Executiv si Directorul de Operatiuni pe toate problemele de operatiuni ale business-ului
    - Mentine o relatie buna cu echipa din subordine si echipa de management

    Program de lucru: 5 zile/saptamana, 8h/zi, 3 weekenduri libere
    Salariu atractiv, negociabil in functie de experienta
    Bonusari individuale si de echipa, pe baza de criterii transparente
    Majorari salariale in raport cu vechimea; scheme transparente. Dorim ca angajatii sa creasca si sa evolueze pe posturile oferite
    Beneficii: mese, cafele, telefon, laptop si tableta, analize medicale retea privata
    Masina de serviciu

    Alte informatii

    Cloud Kitchen este un concept nou pe piata din Romania. Suntem o bucatarie ultra-moderna, cu mai multe statii de lucru impartite fiecare pe specificul ei, si ne propunem sa livram rapid mancare sustenabila prin platformele de delivery. Dorim ca in scurt timp sa devenim sinonimi cu termenul de reliability, printr-o calitate constanta a preparatelor si o prezentare de takeaway care pune clientul pe primul loc.