Contabil (SAP)

Angajator: Contexpert
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 05.03.2021
  Scurta descriere a companiei

  Membra a HLB International, Contexpert este o companie de top din Romania care ofera inca din 1996, servicii de contabilitate, consultanta fiscala, audit, inventariere, salarizare si administrare de personal (locul 5 in topul companiilor de contabilitate din Bucuresti, potrivit CECCAR).

  Creata in 1969, HLB este o retea internationala dinamica de consultanta de business care serveste clienti din peste 130 de tari, cu peste 600 de birouri in lume, 1900 de parteneri si peste 17000 de profesionisti. Membrii HLB si-au construit o reputatie puternica in tarile lor si proiecteaza o identitate globala comuna, promovand expertiza locala cu performanta internationala.

  Contexpert s-a nascut in urma cu 19 ani dintr-o initiativa indrazneata si a devenit o afacere de succes prin dedicatia totala a managementului si a angajatilor sai. In prezent, Contexpert este o companie respectata in mediul de afaceri romanesc, avand un portofoliu de peste 300 de companii nationale si multinationale ce deruleaza afaceri cu cifre de piata semnificative.

  Serviciile de calitate si oamenii sunt cele mai importante resurse pentru companie. S-a investit in ei si s-a creat o structura flexibila de promovare, in care fiecare isi poate gasi calea spre dezvoltarea profesionala. Managementul companiei a ales sa puna pret pe delegarea responsabilitatilor si cresterea continua bazata pe evolutia si specializarea echipei. Drept urmare, fiecare membru din echipa este incurajat sa devina din ce in ce mai bun in ceea ce face si sa reprezinta o sursa de inspiratie pentru cei aflati la inceput de cariera.

  Cerinte

  Cerinte:
  - minim 1 an experienta pe o pozitie similara si experienta in SAP
  - studii economice ( specializare contabilitate)
  - cunoasterea limbii engleze la un nivel mediu-avansat
  - cunostinte Excel - nivel avansat

  Responsabilitati

  Responsabilitati:
  - acest post este subordonat directorului financiar (persoana de cetatenie romana)
  - task-uri zilnice de comunicare prin e-mail/telefon cu persoane din India si Polonia pentru a le da instructiuni de plata sau de inregistrare a unor operatiuni de contabilitate
  - activitate de controlling si raportari interne catre directorul financiar
  - inchidere de luna in GAAP (impreuna cu managerul de la Contexpert si cu directorul financiar)
  - inchidere de luna in contabilitatea statutara (trimestrial) impreuna cu managerul de la Contexpert si cu echipa de verificare taxe
  - comunicare ocazionala cu echipa de verificare taxe (de la Contexpert)
  - pregatirea journal entry-urilor pentru a fi postate de catre India/Polonia in SAP in cursul lunii si inchiderea de luna (accruals + reversare de accruals)
  - inchiderea de luna incepe in ultimele 2-3 zile ale lunii pentru luna in curs si tine pana in primele 2-3 zile ale lunii urmatoare

  Alte informatii

  Beneficii:
  - 4 ore libere o data pe luna (vineri)
  - prime in cazul orelor suplimentare
  - teambuilding, petrecere de Craciun
  - cursuri interne profesionale
  - training on the job permanent de la manager si directorul financiar
  - bonuri de masa in format electronic