Workshop online: Cum raspundem la intrebarea : “ Imi poti da exemplu de o situatie dificila la job cu care te-ai confruntat? “

Company: SNC-Lavalin Romania
Domain:
 • Accounting - Finance
 • Customer Support - Client Service
 • Administrative Assistance
 • Ad type: event
  Ad level: Student/Graduate
  Location:
 • BUCHAREST
 • nationwide
  Updated at: 01.03.2021  Interviul de angajare ar trebui sa fie o conversatie deschisa intre angajator si candidati, o oportunitate de a face schimb de informatii, dar si un proces de vanzare. Ambele parti trebuie sa se prezinte si sa convinga, iar acest lucru presupune o pregatire anterioara a punctelor de discutie.

  Prin aceasta initiativa de ateliere online ne propunem sa dezbatem pe marginea unor intrebari des-intalnite si de interes-general din cadrul interviurilor de angajare. Desi nu exista raspunsuri general valabile, in cadrul acestor intalniri online va vom oferi reperele necesare pentru a va putea construi propriile raspunsuri si argumente, ceea ce speram sa va ajute pe mai departe in obtinerea job-ului dorit.

  In acest context, o intrebare des intalnita, in orice proces de recrutare, face referire la prezentarea unei situatii dificile sau complexe si modul in care ne-am comportat in acel moment. Vom afla impreuna care este scopul principal al acestei intrebari si mai ales care este impactul raspunsului vostru in procesul de recrutare.

  Credem ca aceste dezbateri sunt o oportunitate buna pentru cei aflati la inceput de cariera si nu numai deoarece pe de o parte ofera vizibilitate asupra elementelor pe care recrutorii le urmaresc intr-un proces de recrutare si pe de alta parte faciliteaza intelegerea acestor aspecte fara presiunea unui interviu de angajare.

  Evenimentul este gratis si se desfasoara online prin intermediul platformei Microsoft Teams, invitatia fiind deschisa in limita locurilor disponibile tuturor celor interesati de acest subiect.

  • Data: joi, 25 februarie 2021
  • Ora : 12:00
  • Durata: 30 min
  Participantii inscrisi la eveniment vor primi pe adresa de e-mail o invitatie cu toate detaliile de conectare.
  Va asteptam cu drag !

  Applying to this job ad you give your consent for your information to be processed by SNC-Lavalin Romania.
  Please read the Personal Data Processing Policy, SNC-Lavalin Romania >>